perjantai 8. huhtikuuta 2011

YKS VEE !


Alkuviikosta jo taisinkin mainita siitä, että täällä juhlitaan synttäreitä tänään. Kiitos jokaiselle lukijalle jokaisesta käynnistä ja kommentista ! Olette ilo <3  Yksivuotiaan tyyliin sopivasti utelenkin nyt, että kuka täällä oikein käy ? Toivoisin , että kertoisitte itsestänne jotain, sen verran kuin haluatte. Kiitos.

32 kommenttia:

  1. Onnea! Löysin blogisi Meijerielämän kautta. Olen kotiäiti ja opiskelija. Kotini lähellä on ihana pieni puoti, jossa myydään samanlaisia ihanuuksia kuin tuossa synttärikuvassasi. Blogisi on ihana sekoitus kauneutta ja asiallista pohdintaa!

    VastaaPoista
  2. Onnea!!! Kuvataiteilija/taidegraafikko joka rakastaa kaikkea kaunista. Pohojanmaalta kotosin ja nyt Hämeenlinnaan asettunut pienen pojan äiti ja vaimo maailman ihanimmalle miehelle!

    VastaaPoista
  3. Onnea 1-vuotiaalle synttärisankariblogille!

    Minä olen raksaava it-alan ihminen, ja tulee sitä tehtyä työkseen vähän muutakin. Kovasti tykkään valokuvista (myös ottaa itse), sisustusjutuista ja muiden postauksista, joissa kerrotaan arjesta & elämästä. Mukava lukea erilaisia näkökantoja ja mielipiteitä. Siksipä täälläkin on niin mukava käydä : )

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Onnea yksivuotiaalle. Minä olen kauniista ja kekseliäistä asioista innostunut, sisustushaaveilija ja rintamamiestalon remontoija, osittain työssäkäyvä kahden lapsen äiti ja ihanan miehen vaimo. Olen viihtynyt erilaisten blogien parissa jo monta vuotta omaanikin kirjoittaen ja kuvittaen. Tykkään kivoista jutuistasi!

    VastaaPoista
  5. Onnea! Löysin blogiisi aikoinaan jonkun hakusanan kautta (en muista mikä se oli) ja jäin sitten lukijaksi. Olen kiinnostunut sekalaisista asioista, eniten ehkä sisustuksesta ja itsetekemisestä, ja toivon aina että olisi enemmän aikaa tehdä omituisia projektejani... ;)

    VastaaPoista
  6. Onnittelut 1-vuotiaalle! En enää muista mitä kautta blogiisi löysin, mutta käyn täällä usein. Olet mun inspiraattorini pukeutumisessa! Ihana, omaperäinen, mielikuvituksellinen, naisellinen, syvällinen, kepeä, tyylikäs.

    Itse olen reilu 30 v. muodista ja sisustamisesta kiinnostunut nainen, markkinointialalla - tosin nyt hoitovapaalla 1 v. pojan ja 3 v. tytön kanssa kotona oleskelen ja yritän joskus pukeutua muuhunkin kuin veluuriin ja verkkariin :D Sairastin hiljattain syövän, ja elämänarvot heitti vähän häränpyllyä. Terveys on tärkeintä, vaikka toki kaikki kaunis ja turha myös ilahduttaa mieltä.

    Paljon aurinkoa kevääseesi!

    T. Anne H.

    VastaaPoista
  7. Lämpimät onnittelut ♥ ihanalle ♥ yksivuotiaalle!

    Minusta tiedätkin jo aika paljon, mutta kertaus ei tee pahaa. ;) Kahden lapsen humanistiäiti, joka lukee paljon, haaveilee liikaa, matkakuumeilee (aina), ottaa valokuvia ja viihtyy kotona. Niin - ja poden ainaista urakriisiä. :)

    Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
  8. Onnea onnea onnea!

    Täällä tuttu huttu. Äiti, vaimo... ja olikos jotain muuta. Ööö, tykkää sisustaa, pukeutua (kiitos blogistasi), ja nautiskella.
    Esteetikko, jonka perfektionismi tekee muiden elämästä aika hankalaa (sanoi mies eilen).

    Kiitos ihanasta blogista, pitkää ikää toivoen

    Emilia

    VastaaPoista
  9. Onnea synttärisankarille !!!
    Täältä vilkuttaa wihtori, keski-ikäinen "iltatähtiäiti" :) 3 muksua , 2 pupua ja mies ,vanhan talon asukki, joka leppoistelee eloaan ja keräilee ja myy hiljalleen wanhoja tavaroita siinä sivussa. Bloggailen mielelläni kaikissa ihanissa blogeissa, ja kirjoittelen välillä itsekin. Ihanaa kevättä sinulle ja lukijoillesi !

    VastaaPoista
  10. Onnea ja pitkää ikää!

    Täällä myös jo Wanha Tuttu. 37-vuotias sohvalla makaava "uraäiti", jonka elämä koostuu kahdesta pojasta kohta 2 ja 5 vee. Yhdestä miehestä. Ei lemmikkejä. OKT ja salainen puutarha. Päivistäni käytän nukkumiseen noin 7 tuntia (I love it!), ihmisten pelastamiseen kuolonkielistä noin 8 tuntia (I do love it!) ja loput tavalliseen perhe-elämään (I mostly love it!) ja tekemättömistä töistä ahdistumiseen... Harrastukset: ihmettely, ajan kulumisen seurailu, lukeminen, oleminen, puutarhan hoito ja luonnon seuraaminen, kaikenlainen käsillä tekeminen.

    VastaaPoista
  11. taustalla luuraillut kampaaja/perhepäivähoitaja joka surffailee muoti, sisutus ja käsityöblogeja.. synttärionnittelut siis täältäkin :)

    VastaaPoista
  12. Hei ja onnea!
    Täällä teatterimaailmaa tiedottava, kesää rakastava ja vasta hiljattain bloggailun maailmaan innostunut nelikymppinen..
    Meijerielämän kautta blogiisi löysin ja hetimiten ihastuin.

    VastaaPoista
  13. Onnea yksivuotiaalle!!! <3
    Täällä 30+ pirkanmaalainen kahden pojan kotiäiti, pph, lähihoitaja, avovaimo, tytär, sisko...joka tykkää viettää aikaa kotona, laitella paikkoja kuntoon, remppailla, sisustella, valokuvata, kokata, opetella puutarhanhoitoa.
    Tykkää simppelistä elämästä ja kauniista blogeista :D

    VastaaPoista
  14. Onnea!

    Nanna, halki-poikki-ja-pinoon -tyyppi, työssäkäyvä kotiäitirouva.
    Kävi tänään ostamassa maalia ja ajattelee huomenna maalaavansa kattoja (jos huvittaa). Kaiveli myös laatikoista vanhoja hömppäkirjoja ja aikoo ihan kohta lähteä lukemaan yhtä niistä.
    Niin, ja ympärillä pääkaupunkiseutu.

    VastaaPoista
  15. Lyhyesti sanottuna olen tyyppi, joka tykkää kaikesta kauniista - myös sinun blogistasi! :D

    VastaaPoista
  16. Kiitos jokaiselle viestin jättäneelle, oikein mukavaa, että muutama aiemmin tuntematonkin viitsi laittaa jonkun rivin :-)

    Kiitos myös blogia koskevista kommenteistanne, olette ihania <3

    VastaaPoista
  17. Onnea onnea :)) Minuthan jo tunnetkin virtuaalisesti ;)

    VastaaPoista
  18. Onnea!

    täällä kirjoittelee lattenainen, melkin 30-vuotias äiti ja vaimo Keski-Suomesta. Lisää tietoja musta löydät mun blogista ;)

    VastaaPoista
  19. Onnea, onnea! Löysin blogisi vasta aika hiljattain Lumiomenan kautta.

    Minä olen juuri 34 täyttänyt valtiotieteiden maisteri ja vapaa lukija/kirjoittaja - ja tällä hetkellä aika tavalla työtön. Erilaiset projektit ja suunnitelmat kehittyvät suristen pääkopassa, mutten ole vielä ihan varma, minne elämä on minua kuljettamassa. Olen kyllä hirveän onnellinen tässä hetkessä ihanassa kodissamme, upean aviomiehen ja suloisten lastemme kanssa. Tietenkin lukien ja aiheesta blogaten. Life is good. <3

    VastaaPoista
  20. Onnea yksivuotiaalle -blogiasi on ilo seurata! ♥

    Täällä kirjoittelee 37-vuotias pankkiiri, joka asustelee pääkaupunkiseudulla. Haaveilen aika ajoin uravaihdoksesta johonkin "luovempaan", kuten esimerkiksi muoti ja sisustaminen. Saan nautinnon elämän pikku asioista, kuten kummityttöni kikatuksesta (ja koko paketista mutenkin), hänen hurmaavasta veljestään, parhaan ystäväni eli sisareni seurasta + kokkailuista, ruuasta yleensäkin + hyvistä viineistä, aamulatesta, shoppailusta, matkustelusta, urheilusta(kin) joskus, kiireettömistä aamuista jne.

    Ihanaa lauantaita...

    VastaaPoista
  21. Onnea suloiselle ja ihan omanlaiselleen yksivuotiaalle! Ja hyviä seuraavia vuosia!

    Minusta tiedätkin varmaan jo aika lailla. Olen yksivuotiaan äiti esteetikko ja lukija ja hoitovapaalainen vielä jonkin aikaa. Ja tänään karkkipäiväläinen, jesh. :)

    VastaaPoista
  22. Tässäpä reissuäiti. Matkustelen työni puolesta ympäri Suomea ja kirjoittelen kuulumisia maamme eri kolkista, kunhan vaan jääkiekkokaukalon laidalta ennätän.. Blogiisi löysin..en muista miten, melkein päivittäin kuitenkin täältä vinkkejäsi lueskelen. Olen ihan tumpelo tuunamaan tai tekeen käsilläni mitään, kaikki täytyy ostaa ja nähdä jossain valmiina. Perhe ja valkoinen väri, siinä elämäni johtotähdet. Inhoan hymiöitä ja lammasmakkaraa.

    VastaaPoista
  23. Onnea yksivuotiaalle ! Ja kiitos blogistasi. Tänne tulee piipahdettua usein ja aina hyvillä mielin poistuu. =))

    VastaaPoista
  24. Samat sanat kuin aiemminkin, olette ihania <3

    Pyrin käymään kaikissa niissä blogeissa, joiden pitäjät käyvät täällä ja toivon toki samaa myös toisin päin :-) Ja hymiöt, oi voi ! Varsinkin näissä kommenteissa käytän niitä paljon, ei voi mitään ! ;-)

    VastaaPoista
  25. Onnea yksivuotiaalle! Täällä kahden lapsen vaatehullu äiti, harrastuksena kirjoittelen blogia silloin kun työltä, perheeltä ja muilta harrastuksilta ehdin :)

    VastaaPoista
  26. Täällä koruntekijä/neuloja, joka pitää kauniista kuvistasi :) En olekaan tainnut koskaan aiemmin kommentoida...

    VastaaPoista
  27. Heip ja onnea =)
    39v, teinin äiti, jonka elämän täyttää eläimet ja kaikenmaailman käsillä puuhastelu. Tykkään sinun vaatteista ihan hirmuisesti, oma tyyli on ihan erilainen, mustavalkoinen ja pelkistetty, koska mulle ei 'sovi' romanttinen tyyli... joo.

    VastaaPoista
  28. Ja edelleen <3 Kiva kuulla teistäkin, jotka aiemmin ette ole kommentoineet ollenkaan !

    VastaaPoista
  29. Sinun yksivuotiaasi osaa kulkea jo hienosti haparoimatta! Ihailen blogiasi, värisilmääsi, auneudentajuasi ja sitä, miten ihmeen kumman kaupalla saat itsestäsi niin kauniita asukuvia. Meikäläisestä ei tunnu saavan tärähtämätöntä+inhimillistä kuvaa sitten millään.

    Lehtokotilo on 32 vee, yläaste-lukioikäisten kanssa työpäivänsä viettävä haaveilija. Mieluummin olisin puolipäivätöissä, matkustaisin, purjehtisin, paistaisin muurinpohjalettuja mökkirannassa. Seurustelee vakavasti ja onnellisesti. Haaveilee yhteisestä kodista. Yksi lapsi, esipuberteetti-ikäinen poika, joka on oikeastaan aika suloinen. Virkkaa, valokuvaa, rakastaa luontoa ja merta, vanhoja tavaroita ja maalaisromanttista pukeutumista.

    VastaaPoista
  30. Lehtokotilo: <3 Asukuvien suhteen olen kokeillut monenlaista. Tällä hetkellä jalusta, ulkoinen salama ja kaukolaukaisin ovat käytössä. Kuvasin jossain vaiheessa peilin kautta, mutta se oli tosi hankalaa, huonoja kuvia tuli paljon, eikä koko asua tahtonut saada kuvaan kivasti oikein millään. :-)

    VastaaPoista
  31. Hei. Olen löytänyt blogisi aika hiljattain ja ihastuin.
    Asun ulkomailla, perheeseeni kuuluu kaksi teini-ikäistä, yksi leikki-ikäinen sekä mies, joka joutuu kovasti matkustamaan. Nyt nautin kovasti olostani kodin 'hengettärenä', se antaa tilaa perhe-elämälle kun ei tarvitse liikaa aikatauluttaa.
    Löysin tieni tänne jonkun toisen blogin kautta. Blogistasi löytyy sopivasti pintaa ja syvyyttä. Kiitos sinulle ja onnea!

    VastaaPoista
  32. Saya: luin ensin, että yksi leikki-ikäinen mies :-D Kiitos itsellesi, mukavaa että viihdyt ja jätit viestin !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !