sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

SITÄ RUSKEAA


Jee, tänään koitti se odotettu päivä ! On niin lämmintä ulkona, että takkia ei tarvita <3 Kevään merkkejä on erilaisia, mutta takittomuus on se ihan takuuvarma merkki siitä, että aurinko paistaa ja täysillä. 

Tänään aurinkoisena sunnuntaina on äänestetty, kahviteltu, virvottu, kirppistelty ja  markkinahulinoitu. Ihanaa, kun ihmiset ovat vihdoin kömpineet esille talvikoloistaan

***

Jos jollekin on jäänyt epäselväksi, niin kerrataan se vielä: ruskea on sinisen ohella lempivärejäni. Siihen lisäksi valkoista ja beigeä niin ollaan lähellä täydellistä yhdistelmää. Tätä alesta ostamaani Odd Mollyn Crocheted Lovely Knit -neuletta tulee varmasti pidettyä nyt keväällä ja paljon, vaaleansinisiä ja valkoisia paitoja ja mekkosia nimittäin riittää ruskean kanssa pidettäväksi.



Mekko, paita, vyö ja huivi H&M, housut Vila, kengät Bianco, laukku Mulberry, neule Odd Molly, koru Etsystä

16 kommenttia:

  1. Ihana neuletakki! Olisi niiin minun näköinen... Ainut toivo löytää ko. neule on ilmeisesti eBay tai Huuto.net.

    VastaaPoista
  2. Jälleen erittäin tyylikäs ja keväinen kokonaisuus. Tuo laukku on törkeän hieno!!

    T. Anne H.

    VastaaPoista
  3. Vino pino: tätä ei ainakaan tällä hetkellä ole mallistossa :-/ Ehkä syksyllä sitten ? Huuto.netissä olen nähnyt tätä sinisenä ja kirkkaanpunaisena, molemmat vanhempaa mallistoa.

    Anne: kiitos :-) Laukku on kyllä kiva. Perus-Bayswater on vähän tylsä minulle, mutta tästä tykkään kovasti.

    BagMiss: hihii, arvasin :-D Se ON ihana.

    VastaaPoista
  4. Kuules kultaseni, juuri tuota laukkua olen metsästänyt ebaystä jo hetken aikaa! Se on ihana :) Mut se ei siis ole mun tämänhetkisten laukkupohdintojen ehdokas, se on ekstraa ;)

    VastaaPoista
  5. Ruskea on ihana väri. Itse rakastan etenkin ruskeita laukkuja ja kenkiä, mutta tuo Odd Molly neuletakkikin on hieno.

    (Oli pakko tulla hetkeksi hengähtämään blogeihin tässä vaalilähetysten seuraamisen lomassa.)

    VastaaPoista
  6. Tuia: oikeasti ? Ja kerro nyt niitä ehdokkaita, ei saa pitää toisia jännityksessä näin pitkään ! Kiitos :-)

    VastaaPoista
  7. Katja: neuletakki on kiva ! Väri on ehkä hiukan erikoinen, mutta se menee hyvin sinisen kanssa. Sammutin itse jo tv:n, en jaksanut enää. Ihan kamalaa :-/

    VastaaPoista
  8. Tämä neuletakki (vai pitäisikö sanoa virkkuutakki?) on se syy miksi aloin lukea blogiasi. Etsin netistä kuvia virkatuista vaatteista ja törmäsin aiempaan postaukseesi jossa oli tästä kuvia. Siitä asti olen lukenut aktiivisesti :D Takki on ihana, kumpa jaksaisin väsätä itselleni samantapaisen.

    VastaaPoista
  9. Juujuu, oikeasti! Ensin katselin samaa perhosta pikkulaukkuna, mutta kun kerran jossain törmäsin tuohon, se nousi oitis listalle :) Muu lista elää vielä ja menee ehkä hetkeksi tauolle, JOS joudun priorisoimaan vessaremontin. Plääääääääääääh.

    VastaaPoista
  10. Heippa! :)

    Bongasin sut mun lukijaloodasta ja löysin tänne. Kiva blogi!

    Ihanalta näyttää asusi, ruskea on nyt niin in - juttelin laukkukaupan myyjän kanssa. :)

    Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!!

    ♥ Pienilintu

    VastaaPoista
  11. Rhia: kiva, että löysit tämän perässä tiesi tänne niin minäkin löysin sinun blogiisi. Laitoin sen muuten tuohon sivupalkkiin , toivottavasti on ok ? Kaitpa tuollaisen voisi oikeasti tehdäkin itse, pieniä virkattuja heksagoneja, jotka liitetän yhteen ? Ihan iisiä, toisille ;-D

    Tuia: siihen pikkulaukkuun törmäsin ihan vasta yhdessä blogissa. Söpö on sekin ! Vai vessaremontti, plääh.

    Pieni Lintu: no sepäs mukavaa, että bongasit ! :-) Eksyin sinun blogiisi eilen ja klikkasin itseni heti lukijaksi, etten vain hukkaa sitä ! Kiitos ja aurinkoista viikkoa myös sinne !

    SatuK: kiitos :-)

    VastaaPoista
  12. Ihana asu (ja laukku) niin neuleen kanssa kuin ilman!

    VastaaPoista
  13. Tottakai se on ok :D Itse olen löytänyt monet tosi hyvät blogit juuri toisten blogien linkkilistoilta, siksi itse syynään ne aina läpi ;) ehkä joku muukin syynää.
    Silloin aiemmin syynäsin tuon takin tosi tarkkaan ja tulostin kuviakin malliohjetta varten. Osaan kyllä virkata tuon kuvion, mutta lanka jota olisin halunnut käyttää on tosi ohutta ja noita heksagoneja olisi mennyt siihen useampi sata... voi olla että vielä jokunen aika pitää varrota että jaksan alkaa tekemään, tai vaihtaa paksumpaan lankaan ;) Vaaleanvihreänä voisi olla muuten aika herkku!

    VastaaPoista
  14. Karoliina : kiitos :-)

    Rhia: hyvä :-) Aina välillä kysyn luvan, välillä en. Minäkin syynään ne aina tarkkaan ja yritän itse päivittää tuota omaani aika ajoin.

    En edes viitsi ajatella mitä tarkoittaa " muutama sata " noita lappusia, uuh !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !