lauantai 9. huhtikuuta 2011

KAFFELLA


KAFFE on melko uusi tuttavuus minulle . Kyseinen merkki on saman firman omistuksessa kuin Cream, ja tyylillisesti se edustaakin aika samaa linjaa. Kaffe on Creamia edullisempi kuitenkin. Tämä kyseinen mekko on mallia Carey Dress ja väri  on ihanasti reindeer. Mekosta tekee erityisen kivan tuo helma, jonka saa hauskasti pussille pienten solmittavien nauhojen avulla. Vaaleat sävyt jaksavat viehättää edelleen, vaikka katselinkin sillä silmällä paria värikästä huivia tuossa äsken kun kaappien sisältöä organiseerasin.

***

Olen aloittanut sitä 2ndhand/kirppis/ebay/huutis - juttua.  Se uhkaa levitä kuin pullataikina ja siksipä kysynkin teiltä, että onko jotain erityistä, jonka haluaisitte tietää ?

***

Vaatteet: mekko Kaffe, neuletakki H&M ( kirppikseltä ), laukku Mulberry Leah tote ( 2ndhand ), farkut Banana Republic, saappaat Vagabond. Rintaneula on antiikkiliikkeestä.




18 kommenttia:

  1. Kivannäköinen yhdistelmä! Ja ihana laukku! Minä ainakin haluan tietää, että mistä löydät 2nd handina noita herkkulaukkuja?!?!

    VastaaPoista
  2. Aivan valtavan ihanat vaatteet! Kaffe ja cream ovat tosi ihania molemmat. Värjäsin just mun creamin topin ja neuletakin ja postasin siitä. Mut siis noi on upeat!

    VastaaPoista
  3. Hei, ostin Kaffetta juuri tänään! Ostamani puserot olivat jotenkin ihanan romanttisia pitseineen ja nappeineen (väreinäkin herkät vaaleansininen ja roosa).

    VastaaPoista
  4. Leonida: laukkupaljastuksia tulossa ! ;-) Ja kiitos :-)

    selma: Kiitos :-) Tulenkin kurkkaukselle, kuulostaa mielenkiintoiselta . En ole itse uskaltautunut värjäämän yhtään mitään, vaikka paketti väriä onkin lojunut jo pitkään tuolla kaapissa. Mukava nähdä sinua täällä ! :-)

    Pienen mökin emäntä: Kaffella on tosiaan kivoja vaatteita. Olen heikkona vaaleansiniseen, aiai... ;-)

    VastaaPoista
  5. Onpas todella kaunis yhdistelmä! Nyt kyllä taisi tulla asiaa kauppaan.

    Muistelin juuri, että alunperin aloin lukea blogiasi siksi, että ajattelin sinun tekevän vaatteiden valinnan taustatyön puolestani, ja sitten minä vaan poimin rusinat pullasta ja kävelen kauppaan. Nykyään blogisi lukemiseen on lukuisia muita vieläkin tärkeämpiä syitä! Ja siitä 2nd handistä: jaa juttu useampaan osaan. Mä haluan kuulla kaiken.

    VastaaPoista
  6. Suosikkikirppareita voisit listata ympäri Suomea! :) Mä tiedän vaan muutaman hyvän paikan...

    VastaaPoista
  7. Kiitokset tästä vinkistä. Creamia kaapissa jo on, mutta Kaffe näytti varteen otettavalle vaihtoehdolle.

    VastaaPoista
  8. Mirka: kiitos. Hihittelen täällä tuolle ajatukselle siitä, että miten ajattelit oman vaatehankintasi järjestää ;-D Kiva kuulla, että muutkin asiat kiinnostavat <3

    BagMiss: valitettavasti tuossa asiassa en osaa auttaa, en tiedä kuin pari paikallista kirppistä ja sitten Helsingin kuviot. :-/ Olisi kyllä kiva tehdä sellainen koontisivu, josta löytyisi hyödylliset osoitteet...

    Katri: kannattaa katsastaa tämä merkki, varsinkin, jos Creamista tykkää. Mallisto on aika samantyylinen, ei ehkä ihan niin romanttinen.

    VastaaPoista
  9. sulla on hyvä maku!! :)
    Nämä vaatemerkit on itselle ihan uusia, todella kauniita! Paitsi että nyt kun mainitsit, niin oli pakko käydä kurkkaan että olihan se kaffe, jonka neuletakin ostin 2eurolla tuossa joulunaikaan..on vielä, huom VIELÄ vähän nafti ;) Mutta muutama kilo vielä hukkaan niin menee napitkin paremmin kiinni :)) ja kevät kun lämpiää voi liuhutella takit leveellään...

    mä haluan kuulla kaikkia ostovinkkejä =)) Tuntuu että pikkuhiljaa hurahdan secondhandinä näihin muotijuttuihinkin....

    VastaaPoista
  10. Minä tunnen Kaffen jo tosi, tosi monen vuoden takaa. Silloisen poikaystäväni äiti myi niitä vaateliikkeessään. Olen unohtanut koko merkin. Silloin 17 kesäisenä se ei vielä iskenyt.

    Kokonaisuus näyttää kauniilta!

    VastaaPoista
  11. heidi: kiitos :-) Kahden euron neuletakki kuulostaa löydöltä, oli merkki mikä hyvänsä !

    Ostovinkkejä tulossa :-)

    Lehtokotilo: nyt kun asiasta mainitset, niin jotenkin hämärästi muistan nähneeni näitä aiemminkin jossain... omassa vaatekaapissani ei vain ole koskaan ollut yhtään kappaletta aiemmin.

    Kiitos ! :-)

    VastaaPoista
  12. Jälleen ihana asukokonaisuus! <3 Sinä se osaat! Jäin kaipaamaan lähempää kuvaa antiikkirintanuelasta. Voisitko joskus kuvata sitä tarkemmin?

    VastaaPoista
  13. Marianna: kiitos :-) Kuvaa klikkaamalla se suurenee ja parilla näpäytyksellä siitä saa jo valtavan kokoisen: yksityiskohdat näkyvät hyvin :-) Toki voin kuvata sitä tarkemmin, kun se seuraavan kerran on käytössä :-) En usko, että neula on varsinaisesti antiikkia, vaikka vanha onkin !

    VastaaPoista
  14. Kirpparit on jo koottu osoitteeseen http://vuolanne.net/kirpputorit/ toi on melkoinen raamattu... :)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: kiitos tiedosta ! Täytyypä käydä kurkkauksella.

    VastaaPoista
  16. Mulla on toi sama mekko mutta koossa 38 ja se on ihan liian iso ja jäänyt täysin käyttämättä sen vuoksi. Menisköhän se tosiaan jonkun neuleen alla :) Tämän kevään malliston sama mekko on vieläkin isompi, koko 36 on ihan valtava mulle ja en tosiaan ole hoikimmillani..

    VastaaPoista
  17. Minttu: tämä on reiluhko kokoa, kyllä. Katselinkin , että tästä on uusi vastaava versio tehty, kivalta näytti sekin. Mukava nähdä sinua pitkästä aikaa !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !