tiistai 1. maaliskuuta 2011

KIRPPIKSELTÄ OSA II


Se viime viikonlopun farkkutunika pääsikin heti pesusta tultuaan käyttöön. Tämän kanssahan kävi niin, että menin sovittamaan yhtä ihastuttavaa mustaa vintagemekkoa, jonka hinta alkoi olla sitä luokkaa että ajattelin kokeilla sitä ennen ostopäätöstä, jottei mahdollinen harhaostos harmittaisi. Hyvä, että kokeilin. Tai siis, että yritin kokeilla. Kokolapussa oli numero 40, mutta se mekko jäi jumiin hartioihin. Just. No mutta, joku huomaavainen kanssaihminen oli sovittanut tätä ja jättänyt sen selvästi minua varten sinne sovituskoppiin. Kiitos vain !


Farkkutunika Gina Tricot ( kirppikseltä ), leggarit jo hiutuneet mattinykäset by H&M, sukat pellavaiset perinnesukat by paikallinen marttakerho, kengät Octopus, laukku Mulberry Roxanne ( 2ndhand ). Vyövedätys: vyö  Filippa K ja kukkaset Etsystä.

16 kommenttia:

  1. Kaunis farkku tunika, juuri sellainen minkä itsekin haluaisin ja itse asiassa haeskelenkin juuri:) Ja muuten blogisi olen hiljan löytänyt ja tykkään ihan kympillä:)

    VastaaPoista
  2. Sun blogin lukeminen on hankalaa, koska en kehtaa käydä kommentoimassa jokaista laukkua, että ompa IHANA! Mutta siis IHANA!

    VastaaPoista
  3. memmi: hihii, eri kirppisten sovituskoppeihin sitten vain kurkkimaan ;-) Ei vaan, en yhtään tiedä koska tätä on ollut myynnissä. En käy kyseisessä kaupassa koskaan. Ja kiitos :-)

    BagMiss: tottakai kehtaat ;-) Mitä pidit Leahista ? Otan jonkun rötväkkeen kuviin seuraavaksi :-D

    VastaaPoista
  4. Nyt iski farkkutunikakuume! :D Aiemmin olen jotenkin sivuuttanut ne kaupoissa, mutta tuolla tavalla vyön kanssa tunika näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
  5. toi GT osaa kyllä hämmästyttää! mäkään en itse koskaan ko. kaupassa käy, se on liian ahdistava, mutta tän sun ja Anulta lainaamani GT-tunikan myötä mun on varmaan pakko avartaa käsitystäni.

    Ninja

    VastaaPoista
  6. Höh ja sitten et paljastanut tuon ihanan vyövedätyksen salaisuutta! Se on makee :)

    Vetelin tänään sovituskopissa aivan ihanaa farkkutunikamekkoa, slimmattua, röyhelöillä. Näytti vaan siltä, että olisi imetys jäänyt aika pahasti päälle ;)))

    VastaaPoista
  7. Vino pino:Tämä on kyllä kiva. Toinen vähän erilainen farkkutinika löytyy täältä : http://silkkiasamettia.blogspot.com/2011/01/kokeiltua.html
    Vyö on kyllä näpsäkkä asuste, sillä saa kivasti muotoa kaikkeen säkkimäiseen.

    Ninja: GT on ahdistava ( paitsi juomana ;-) ) Mun mielestä sellainen teinien rättikauppa. Mutta tämä tunika on kiva ja tutkittuani sen totesin, että ihan hyvin tehty myös. Kai sinne vois vaikka uskaltautua joskus ?

    Nanna: laitoin vedätyksen tiedot tuohon. Se on siis sellainen viritelmä vyötä ja rintaneuloja :-) Hahhah, mulle passais tuollainen ylärekisteriä korostava vaate hyvin ;-))

    VastaaPoista
  8. Oi, ihana tunika! Ihan minunkin näköinen :) Pitäisin!

    VastaaPoista
  9. Hei tuohan on ihana farkkujuttu, en olis uskonut Ginasta olevaksi, näyttää niin hyvältä!! Ja ihana vyökeksintö!

    VastaaPoista
  10. Kiva asu, vyö on veikeä idea ja saappaista pilkottavat sukat myös! Tuli mieleeni, että kuinka pitkä olet? T. Lissu

    VastaaPoista
  11. minja: kyllä tämä on aika kiva :-)

    Helena: mulla on hyvin epämääräinen käsitys ko. puljusta, mutta tämä tosiaan vaikuttaa olevan hyvälaatuinen. Ja just mun koko, ihme tuuria. Kuvista vaan huomaan, että tuo pitkähihainen trikoo tuolla alla jotenkin ihme mytyssä hartioiden kohdalta, tai siis toiselta puolelta... äh. Kiitos :-)

    Lissu: Kiitos :-) 170 ja risat :-)

    VastaaPoista
  12. Hello again! Niin arvelinkin, siis että olet pitkä nainen ja niin olen miekin (170) :) Tuntuu hassulta, kun muutenkin tyylisi on niin samanlainen, että välillä tuntuu kuin peiliin katsoisi. Mukavaa maaliskuun jatkoa! T.Lissu

    VastaaPoista
  13. Kirpparilta ostaessa on juuri tuo ongelma ettei aina tiedä sopiiko jollei pääse sovittamaan. Vaikka vaate maksaisi euron, en haluaisi sitä nurkkiin turhaan pyörimään jos se ei ole sopiva. Paitoja ja tunikoita on aika helppo arvioida, mutta mekot ja etenkin housut, ne ovat ihan arpapeliä ilman sovitusta. TYkkään kovasti tuosta paidastasi, tuo kaulausmalli on ain olut mielenei. Ja vyöviritelmäkin toosi kiva ;)

    VastaaPoista
  14. Lissu: Hauskaa ! Ja mukavaa maaliskuun jatkoa sinnekin. Aika ihanan keväistä näytti olevan eilenkin.

    Kirsikka: aika monessa paikassa on mielestäni tuo sovitusmahdollisuus, mutta myönnän käyttäväni sitä harvoin. Nyt onneksi päätin sovittaa... Saatan kyllä ostaa jotain vain siksi, että se on kiva, koosta viis ja laittaa sen sitten eteenpäin. Vaatehuoneessani on ISO laatikko kaikenlaista, sitä sitten kavereiden kanssa pengotaan aina sopivan ajan tullen. :-) Mutta joo, kaikki ylimääräinen ja turha nurkissa pyörimässä vie energiaa. Kiitos :-)

    VastaaPoista
  15. Hip hei, kaunis on tunika, mutta vielä enemmän huokailen tuon laukun perään. Itsekin haaveilen löytäväni kunnon (ruskean) nahkalaukun käytettynä jostain.
    Hauska vyöviritelmä!

    VastaaPoista
  16. Hei maijanmaja ja kiva kun eksyit tänne :-) Laukkuja on tarjolla käytettynä aika paljonkin, mutta tarkkana saa olla, jos haikailee jonkun tietyn merkkilaukun perään. Kiitos ! :-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !