keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

VÄLILLÄ VÄHÄN PUNAISTA


Kävin viime lauantaina hakemassa pari tykötarvetta niitä häitä varten ja kas, eksyin samalla muutamaan vaatekauppaan. Edellisen kerran olen ollut vaatekaupoilla Helsingissä toukokuun puolessavälissä, saaliina yhdet vaivaiset kengät. Olin jo päättänyt, että en tee aleostoksia, mutta krooninen farkkupula vaivaa, valitettavasti.  Lähes kaikki vanhat, sopivat kun ovat jo käyneet ompelijalla kerran taikka kaksi tai ainakin odottavat korjaamista. Mainittakoon nyt tässä, että ne ehjät yksilöt eivät mahdu päälle. Löysinkin parit tarvitsemani farkut ja yhden maksimekon, joka laskettaneen farkuiksi materiaalistaan johtuen ;). Punasävyinen huivi takertui matkaan farkkukasaa sovitellessa, se piristääkin kummasti tätä väsynyttä naamataulua ja olenkin ahkerasti pitänyt sitä joka päivä tällä viikolla, lomaa siis odotellessa... Ymmärrän toki, että yhtään huivia en tarvitse, mutta välillä sitä retkahtaa järkevinkin ( hahah ) kuluttaja. Ja just tämän väristä omista kätköistäni ei löydy !


Huivi ja farkut Esprit, neuletakki Odd Molly, tossut UGG, laukku Michael Kors

16 kommenttia:

  1. Mulla ei ole ikinä ollut elämässäni H&M:n farkkuja, mutta pari viikkoa sitten ostin ihan heräteostoksena henkkiksen boyfriendit. Vitsit ne on ihanat!!!

    Tähän asti oon suosinut Gantin farkkuja, koska niissä on lahkeen pituus ja takataskujen malli ollut ihan perfecto. Mutta ehkä seuraavalla kerralla testaan ensin henkkiksiä. Ihan bonuksena vetskarikin näyttää toimivan ja pysyvän kiinni, hehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkut on aika vaikeat. H&M pääsääntöisesti EI sovi mulle, jostain kumman syystä. Ja ne yhdet sopivat , jotka mulla on, on vaihdettu pari kertaa vetskarin vuoksi !

      Poista
  2. Minä saikutan, lekuri ilmoitti että nieluni ei ehkä koskaan palaudu ennalleen ja kuristava tunne on sitten jokapäiväistä...en ihan ollut onnellisimmasta päästä siinä kuunnellessani.
    HM teki vihdoinkin slimfit farkun normaali vyötäröisenä mikä tarkoittaa napaan asti kangasta, aivan mahtavaa! Noita nannan mainitsemia boyfriendejä en oo vielä kokeillu, ehkä huomenna;)
    Viimeksi kun ostin piristykseksi pari huivia hm:ltä, ihmettelin miks makso niin paljon( puhuin puhelimeen tärkeää puhelua samalla ku maksoin ) kotona selvis että olin kiskassu tuplana molemmat huivit mukaan....lomaa odotellessa..laitoin kuvaa tulemaan meiliin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mirka tosta slimfit-vinkistä! Mä saatan puolestani hiippailla henkkamaukkaan huomenna niiden perässä. Kangas napaan asti on toimivan vetskarin lisäksi erittäin iso bonus!

      Poista
    2. nanna: näissä on piiitkä vetskari ( ei sellanen kiva 8cm joka pysyy vaan auki ) ihan oikea vetoketju! Nelikymppisenä ilonaiheet on pikkusen eri kuin kymmenen vuotta sitten;)

      Poista
    3. Napaan asti kangasta ja kunnon vetskari mullekin, thanks.

      Palaan siihen kuva-asiaan myöhemmin, en ole ehtinyt keskittyä asiaan vielä !

      Poista
  3. Aivan ihanat farkut ja huivi sinulla! Tosi ei tuossa Odd Mollyn takissakaan mitään vikaa ole:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkut on itse asiassa oikeinkin kivat, pesu ja malli ovat mulle just hyvät. Kiitos :)

      Poista
  4. Onpa muuten hyvännäköinen huivi! Yhdistelmä näyttää huivin kanssa ihan erilaiselta, raikkaalta ja reippaalta. Hyvä ostos, kannatetaan.

    Farkkupula on mullakin. Mä en löydä sellaisia farkkuja, että näyttäisin niissä hyvältä (johtuu farkuista, EI minusta). Sitten kun löydän, niin ei löydy kuin yksi kokoaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on tosiaan jotenkin ihanan raikas ja reipaskin. Se punainen sen tekee !

      Farkut on tosiaan vaikea asia. Huoh.

      Poista
  5. Mulla on kanssa vähän heikotus huiveihin. Ja ne ovat niin käteviä ostaa kun ovat pieniä ja kevyitä. Matkoiltakin sellainen tarttuu niin helposti mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivit on tosiaan niin helppoja... koko on aina sopiva eikä hinnatkaan ole yleensä pahoja. :)

      Poista
  6. Kiva & pirteä huivi. Käytän paljon huiveja. Niitä pitää olla monenlaisia (=joka lähtöön).

    VastaaPoista
  7. Kyllä ripaus punaista raikastaa ja terävöittää kummasti asun kuin asun - hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on tosiaan raikas, varsinkin sinisen kanssa ! Kiitos :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !