sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

ODD MOLLY MAXI DRESS




Uusin ja ehdottomasti ( tämän kesän ) viimeinen maksimekko löytyi käytettynä eBaysta. Mekko on Odd Mollyn vanhemmasta kokoelmasta ja olen etsiskellyt tätä jo pidempään, mutta sopivan kuntoista ja kokoista ei ole tullut vastaan aiemmin. Yläosa on kokonaisuudessaan pitsiä ja alaosassa on kaksi erikuosista kerrosta. Mekko on hihattomana toki aika kesäinen, mikä tämän kesän sateissa on ehkä ollut miinusta. Toisaalta tähän päälle on hellpo heittää esimerkiksi farkku- tai neuletakki ja kietaista kaulaan huivi. Loppuloman taidan kulkea tässä ja siinä aiemmin esittelemässäni farkkumaksissa, viime kesäiselle kukkaunelmalle tuskin löytyy käyttöä. Valitettavasti.


25 kommenttia:

  1. Tuo kyllä lihottaa sinua 10kg :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, ehkä ennemminkin niin, että painan sen +10 kg enemmän mitä olet kuvitellut ! :) Ihanaa sunnuntai-iltaa myös sinulle !

      Poista
  2. Jos toi lihottaa sua 10 kiloa, niin sitten olet kyllä oikeasti liian laiha. :) Upealta sä näytät kuten aina.
    Mekko on ihana. Ehkä mun pitää muuttaa mieleni odd Mollysta. Tai sitten sä valitset niiltä ne kivat vaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole liian laiha, millään mittarilla :) Ja kiitos.

      Siis ehdottomasti toi jälkimmäinen ;) Ei vaan, ymmärrän tosi hyvin, että tämän tyyliset vaatteet eivät ole kaikkien mieleen, ne ovat aika rönsyileviä ja runsaita.

      Poista
    2. Ei kun mun ennakkoluulot johtuu siitä yhdestä "vaimosta" joka söpöilee Mollyt päällä. Kauhea minä. Anteeksi.
      Sun valinnoista tykkään. Mä olen mekkoihminen.

      Poista
    3. Mekot on tosiaan kivoja, kun ne ovat niin yksinkertaisia :) Rohkeasti kokeilemaan vaan ! Jos haluat katsella edullisemmin esim. just tämän merkin mekkoja, kannattaa kurkata Traderaan !

      Poista
  3. Ihana mekko, kaunis. Itse olen tyytynyt huuto.net ostoksiin mutta en ole "uskaltautunut" Ebay shoppinkeihin. On ilmeisesti hyvät normaalit positiiviset kokemukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, olen itsekin tyytyväinen löytööni :)

      eBay on kokonaisuudessaan ollut samanlainen kuin huutis, positiivista ja negatiivista sanottavaa on molemmista . Pari ebaysta ostamaani tuotetta olen joutunut palauttamaan ja olen saanut niistä rahat takaisin, näin on tosin käynyt myös huutiksessa. paypal-tili kannattaa hankkia ensin ja muista katsoa huolella myyjän palautteet !

      Poista
  4. Vitsit kun hieno! Tykkään todella! Ja voin nähdä ton niin farkkutakinkin kanssa:) Kivaa viikkoa! Ja muuten, mun matkakuume ei ota vieläkään talttuakseen. Pakko lähteä Hankoon, kun ei pysty nyt irtoamaan mihinkään kauemmas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä menee tosiaan hyvin fakkutakin ja jonkun neuleenkin kanssa.

      Oi, Hanko on ihana ! Vietimme siellä lapsuudessamme paljon aikaa. Pitäisikin käydä siellä taas joskus.

      Poista
  5. Upea mekko - kaikilla mittareilla!

    VastaaPoista
  6. Ihana. Sulla on kyllä ihan käsittämätön kyky löytää "kaikkea kivaa". Maksimekkoa olisin minäkin himoinnut tälle kesälle itselleni, suunnittelin jopa sellaisen ompelevani, mutta en ole löytänyt edes sopivia kankaita :(
    Se, mitä minä löydän, on kaikenlaisia projekteja. Huh, ei tässä minnekään töihin ehdi lähteä, mulla on kaikki ihan kesken :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, mä olen harjoitellut pitkään "kaiken kivan" löytämistä . Joskus sitä onnistuu, tosinaan taas ei. Tämä kuuluu tuohon ensimmäiseen kategoriaan :)

      Kankaiden löytäminen on varmaan hankalaa, uskon. Mutta sä teit sentään sen ihanan kierrätysmekon ! :)

      Mitäköhän se sun työnantaja meinaa, kun ilmoitat, että jäät kotiin hoitelemaan paria projektia ja palaat vasta vähän myöhemmin töihin ? :D

      Poista
  7. Ihana, ihana! Mollyn siitä tän kesän monivärisestä maksimekosta haaveilin, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Olis ehkä sittenkin pitänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se raidallinen versio ? Tosi kaunis sekin. Sitä voi vielä hyvällä tuurilla saada jostain !

      Poista
  8. Onpas soma! Näen myös farkkutakin tai neuletakin + huivin tämän kanssa. Mua häiritsee joissakin Odd Mollyn myyntikuvissa, kun niissä on alushameita tai -paitoja, jotka eivät olekaan sitten mekossa. En koskaan oikein hahmota, että mikä se myytävä vaate on. Hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuvissa on tosiaan monesti muutakin. Toisaalta se on mun mielestä ihan hyvä, että näkee ko. tuotteen yhdistettynä johonkin muuhun. Parasta tietysti olisi, jos pääsisit johonkin kauppaan hypistelemään ja kokeilemaan ! :)

      Kiitos :)

      Poista
  9. Onnittelut jälleen kerran hyvästä löydöstä:) Ihana <3

    VastaaPoista
  10. Voi, miten suloinen mekko! Minä innostuin Mollyn vaatteista kunnolla vasta tämän vuoden puolella. Aiemmin olin hankkinut muutaman neuletakin, mutta nyt innostuin tekemään ostoksia Odd Mollyn omasta nettikaupasta, koska siellä oli (on kai edelleen, en uskalla enää katsoa) hyvä alennusmyynti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennusmyynnit ovat vaarallisia ;) Kävin kurkkaamassa sun puolesta, aika vähän oli enää tarjolla mitään.

      Poista
    2. Kiva, että kävit. :) Ja kukkarolleni (tai luottokortilleni, mutta sama asia...) on hyvä, ettei siellä ole enää oikein mitään.

      Poista
  11. ihana! tosin mua häiritsee kun mun makuun jää hieman lyhyeksi. Haluaisin hirveesti oppia käyttämään ebayta, mutta mun silmissä näyttää liian sekavalta, paypaliin en ees uskalla tutustua. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas pidän tästä pituudesta enemmän kuin ihan täyspitkästä :)

      PayPalissa linkitetään luottokorttitiedot sähköpostiosoitteeseen, ei se ole vaikeaa. Rekisteröidy sinne eBayhin, se ei maksa mitään ja tutustu kaikessa rauhassa. Mun mielestä se on varsin helppokäyttöinen ja paljon parempi kuin esimerkiksi Huuto.net.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !