keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

KIRPPISLÖYTÖJÄ, TAAS


Kallismaa on siitäkin ihana, että sinne saan hommata kaikenlaista rakastamaani vanhaa kirppisroinaa ihan sydämeni kyllyydestä, ilman, että kellään muulla on siihen mitään sanottavaa. Jee ! Aion keräillä sinne sekalaisen kokoelman kaikkea silmääni miellyttävää. Aloitin tänään ja olinkin oikein ahkera. 

Kukalliseen kulhoon ihastuin välittömästi, siinä olevasta korjatusta säröstä huolimatta. Sauman voi kääntää seinään päin ja ihailla sitä sitten siitä hyvästä kulmasta. Jos joku on varma valmistajasta, saapi vinkata kommenttilootan puolella ! Väri on iihana liilahtava hento roosa ja kukkaset sopivat mökkitunnelmaan kuin nenä päähän.

Valkoinen Arabian pesuvati ( ? ) tarttui mukaan salaattikulhoksi, kyllä joka taloudessa ainakin sellainen pitää olla ! Sinivalkoiset lautaset olivat hyväkuntoiset ja euron kappale, joten ne lähtivät mukaan myös. Ulkoilmassa paljastui niiden erisävyisyys, mutta se ei haittaa sekalaisessa joukossa yhtään. Ainakin lautasia tarvitsisin muutaman lisää ja samoin jokusen pienemmän kulhon. Niin kivaa, kun on tällaisia projekteja, jotka mahdollistavat kaikenmaailman romujen tonkimisen ja hankkimisen ! Yksi proggis tuli muuten tänään hankittua lisää, sekin kirppikseltä, mutta siitä enemmän myöhemmin. 

Kivaa keskiviikkoa !

20 kommenttia:

  1. Tuo kukkapurkki on Kupittaan savea. A kertoo kupin maalaajan nimikirjaimen eli se on signeerattu. Keräilen itse Kupittaan savea... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin vähän tuumattiinkin, mutta samassa setissä oli tullut Arabian ARA:n maljakko, joka oli erittäin samantyylinen ! Kiitos sinulle, ihana !

      Poista
  2. Nuo ovat just niitä mitä kesäkodissa pitääkin olla. Vanhaa ja eriparia :) Tuo kukallinen kulho on tosi söpö ja vähän liikkiskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain ! Vanhaa ja eriparia, mielellään kotimaista ! :)

      Poista
    2. Juuri äsken käytiin lasten kanssa kirpparilla ja noita samoja arabian sini-valk. (syviä) lautasia oli 3€/kpl. Näytti tutulle, niin piti oikein vilkaista :)

      Poista
    3. Ai että, mulle olisivat kelvanneet ! :)

      Poista
    4. Käynkö hakemassa? :) 2 vaaleaa ja yksi harmaa?

      Poista
    5. Oletko tosissasi ? Olivatko lautaset miten hyväkuntoisia ? Ja mitenköhän ne saisi ehjänä perille... ?

      Poista
    6. Jos haluat, voin ihan oikeasti hakea ne! (Asioin vielä tänään siinä vieressä olevassa kaupassa) En ihan kamalan tarkkaan katsonut, mutta mielestäni ne olivat ehjät ja siistit. Toisen valkoisen pohjasta puuttui arabian leima, toissa oli. Jos oikein kovin pehmustaisi kuplamuovilla ja sanomalehdellä kestäisivätköhän?

      Poista
    7. Laitoin sulle sähköpostia :)

      Poista
  3. KAUNIS KUKKAPURKKI, JUURI SOPIVAA MÖKKIKAMAA!

    VastaaPoista
  4. Loistolöytöjä :D
    Näitä katsellessa mua aina surettaa isovanhempien mökki, talo ja tavarat Oulussa, jotka suurimmaksi osaksi jäivät sinne :( Tai, paljon tuli mukaan, mutta aina välillä huomaa miettivänsä, että missähän sejasekin on. Äiti kertoo sitten, että Oulussa... Nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, mutta ymmärrän kyllä senkin, että aina ei kaikkea voi säästää... :( Kallismaan tavaroistakin on mennyt suurin osa eteenpäin, mutta onneksi jotain sentään on tallella.

      Poista
  5. Ihania löytöjä olet tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä niiin tykkään tällaisesta shoppailusta !

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Ovat ihastuttavia, pienistä kolhuista huolimatta. Tai ehkä juuri niiden vuoksi :)

      Poista
  7. Ihana tuo kukallisen kulho.

    Samanlaiset sinireunaiset lautaset olivat mökillä lapsuudessa. Mitähän nilleekin lie tapahtunut? Isäni on pistänyt paljon vanhaa tavaraa pois, kune ei näe niiden arvoa tai kauneutta... Vanhan Fazerin tölkin sain sentään pelastettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä suloinen !

      Kaikki eivät vanhaa osaa arvostaa, harmi :/ Vanhat tölkit ovat kyllä kivoja, taisin ostaa muuten sellaisenkin... mihinköhän kätkin sen ?!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !