tiistai 3. heinäkuuta 2012

ALEMEKKO VOL II

Bongaa pikkulurkin koipi !

Alemekko maksina. Vaikka kai tätä mekkoa pitäisi kutsua hameeksi tässä kohtaa ? Paita on kirppislöytö, se on sataprosenttista pellavaa ja  kesäisen  valkoinen ja väljä. Korikassi on ollut ahkerassa käytössä, pidän sen tilavuudesta ja mallista. Varpaankynnet mätsäävät kivasti tuohon kassin pinkkiin sisukseen, se ei siis ole  ihan niin orpo  yksityiskohta , mitä pikainen vilakaisu antaisi ymmärtää ;)

Lohtushoppailin tänään järjettömän ja raskaan työpäivän jälkeen: ostin litran ihanan punaisia mansikoita ja  kävin kirjastossa hakemassa pinkan kirjoja. Mielestäni kunnon kirjastokäynti vastaa useampaakin alelaarilöytöä, mukavaa on vielä se, että kirjaston kirjat eivät jää nurkkiin pyörimään. Ja ne voi palauttaa  enemmän tai vähemmän käytettyinä maksutta !

8 kommenttia:

  1. Ihana <3 <3 Pitkät mekot ja maxit ovat vain niin ihania :) Ihan kesän lemppareitani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, varsinkin tällaiset ohuesta kankaasta valmistetut on ihania kesävaatteita. Eikä haittaa, jos nahka näyttää kypsentämättömältä kalkkunalta ! :D

      Poista
  2. Kaunis asu, hyvin omanlainen. Siis tykkään itsekin tuon tyylisistiä yhdistelmistä. =) Mulla on turkoosin sininen melkein samanlainen korilaukku ahkerassa käytössä sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi korilaukku kuulostaa kivalta ! Ja kyllä tällaiset yhdistelmät ovat niiin helppoja ja kivoja, sopivia kesään. :)

      Poista
  3. Ihana mekkohame. Kesän tullen olen itsekkin kaivannut jotain samanlaista, vielä löytämättä.
    Monipuolisuus viehättää. Lämpöä ja aurinkoa heinäkuuhun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekkohame, hyvä ! Juuri tätä sanaa yritin haeskella ! :)

      Kiitos samoin ! :)

      Poista
  4. Hei,

    Luettuani blogiasi tänään näin Naantalin kylpylän edessä nuoren naisen, jolla oli tuo kuvaamasi kesäasu eli täsmälleen sama hame ja samantapainen valkoinen pellavapaita. Hassu yhteensattuma ja asu oli omiaan tähän kesän ensimmäiseen hellepäivään.

    terv. Kalastajatorppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä en ole nuori nainen, joten kyseessä oli joku muu ;) Ja kyllä vain, juuri sopiva asu tähän ihanan lämpimään päivään !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !