tiistai 17. huhtikuuta 2012

TULIAISIA(KIN) KEVÄTVÄREISSÄ


Roomassa oli ihanan lämmintä ja aurinkoista, ja kaupoissa oli tietenkin kovin kesäiset valikoimat, varvassandaaleita, aurinkolaseja, uikkareita, maksimekkoja ja olkihattuja olivat paikat jo pullollaan. Ostin etukäteissuunnitelman mukaan itselleni vaalean kesälaukun ja isot aurinkolasit. Lyhyen käytön jälkeen vaan on todettava, että vaalea nahka ja minä ei olla kovinkaan hyviä kavereita. Olisihan se pitänyt tietääkin kokemuksen perusteella, että minulle sopivat parhaiten sellaisesta ruskeasta norsunnahasta tehdyt pussukat, joita ei retuuttaminen haittaa.

Värikäs huivi on heräteostos Arlandan kentältä, en  vain voinut vastustaa sen raikkaita värejä. Samaan iiik-osastoon kuuluvat myös Pip Studion lakanat, jotka ovat erittäin myöhäinen joululahja isältäni :) Kiitos vain sinne jouluisesta lahjakortista !


Laukku ja lasit Furla, huivi Odd Molly

***

Ihanassa Pukineshopissa on muuten hyvä kevättarjous 22.4. asti ! Rekisteröitymällä Pukineshopin asiakkaaksi saat ostoksestasi 20 % alennuksen. Itse tykkään erityisesti TBA:n vaatteista ja Lovehaten koruista, jotka ovat siroja ja leikkimielisiä ja jotka valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Muutakin laadukasta ja persoonallista on tarjolla, lisäksi outlet-puolelta löytyy muutamia todellisia herkkuja hyvään hintaan, jos vaan koko sattuu natsaamaan. Kannattaa kurkata !

6 kommenttia:

  1. Oi Petriina, ihana valinta laukuksi tuo Furla!! :) Pitää taas käydä ihailemassa liikkeessä heidän laukkujaan! :) Uuh! ;)

    VastaaPoista
  2. Tuo huivi on tosi kaunis! Laita asukuva siitä jossain vaiheessa? :)

    Pukineshop on hyvä kauppa :) Löysin sieltä joulun jälkeisistä aleista Ivana Helsingin merinovillaisen pitsihameen -70% alesta. Siellä on muutenkin tosi kivannäköisiä vaatteita.

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä tuo on aivan IIK-ihana myös! Mahtivärit! Houkuttelee kokeilemaan. Mulla oli just ihan himotusten vuoksi pip-studion tapettikirjaa kotona tutkittavana. Jos vaan jonnekin voisin laittaa, laittaisin. Ehkä mun keskimmäinen olisi riittävän räväkkä persoona niille :) Vanhin on tullut äitiinsä. Haluaa, että huoneensa rempattaisiin sävyillä harmaa, musta, valkoinen ja sit EHKÄ jotain värikkäitä tyynyjä ;)

    VastaaPoista
  4. BagMiss: on se ihana :) Aika iso kylläkin, mutta sellaisia mä pääsääntöisesti käytän. Vaaleaa nahkaa, kullanväriset somisteet, yliolan hihna olivat hakusessa, joten... Furlalla on hyvä kokoelma nyt, ostin muutakin sekä itselleni että tuliaisiksi ;)

    Mollyhullu: laitan toki :)

    Pukineshop on toisaan ihana. Mieli tekisi vaikka mitä, mutta reissun jälkeen on hetki rauhoituttava.

    Rilla: mulla ei ole koskaan ollut näin kirjavaa huivia, katsotaan, miten sen kanssa käy. Ompelen siitä vaikka sitten tyynyliinan noiden lakanoiden kanssa pidettäväksi, jos sitä ei muuten tule käytettyä ;)

    Pipin tapetit ovat tosi kauniita ! Mulla on jossain rullallinen sitä sinipohjaista perhostapettia, mutta en ole keksinyt, että mihin käyttäisin sen. Se kaappi johon ajattelin tapetin onkin poistolistalla :D Ja enpä olisi minäkään uskonut jokunen vuosi sitten, että valitsen meille punaista ja turkoosia, mutta jotenkin kyllästyin vuosia vallinneeseen väriharmoniaan ( valkoinen-beige-ruskea-jne ).

    VastaaPoista
  5. Ihastelin tuota laukkua.
    Tosi kivan näköinen.

    VastaaPoista
  6. sanna: laukusta tulee lisäkuvia jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !