torstai 26. huhtikuuta 2012

ODD MOLLY FEDDEN KNIT JACKET


Tämä neuletakki on villainen vastine sille ruskealle Lovely knit -neuleelleni . Tilasin tästä alunperin plain back - version, mutta en koskaan saanut sitä vaan tämän koristeellisemman tapauksen. En ole ihan varma, onko tuo sydänkuvio omaan makuuni liikaa vai ei, mutta muuthan sitä pääsääntöisesti katselevat ;) Väri ovat juuri minulle sopiva, tuollaista beigenruskeaa, ei-minkään-väristä, jota harrastan erityisesti neuleissa. Sopii vaan niin monen kanssa !


Neuleessa on ihania yksityiskohtia, kuten söpöt kyynärpääpaikat. Ja kietaisusysteemi on just se juttu mistä pidän, sillä saa kokoa hiukan säädeltyä.  Tämä neule on kokoa 2, sopii tällaiselle 38/M -kokoiselle. Hihatkin ovat tarpeeksi pitkät.



Neuletakki Odd Molly, farkut ja toppi Vila, paita NoaNoa, koru Etsystä

15 kommenttia:

  1. Aivan super-ihana !!!
    Muistatko,milloin ja mistä tilasit?
    Tiina

    VastaaPoista
  2. Väri on tosi kaunis, sopii monen kanssa. Tykkään! Beige/maitokahvi on sellainen ikuinen klassikko ettei siihen itsekään niin helposti kyllästy. Näin keväällä tuo villainen menee vähän takinkin korvikkeesta :)

    VastaaPoista
  3. Toooosi kaunis!
    Sovittelin täällä tänään ties mitä Odd Mollyä enkä osannut päättää. No, ens viikolla olisi tilaisuus uudelleen. Jos vaikka sitten tietäisi, mitä haluaa :)

    VastaaPoista
  4. Tuo sydänkuvio on ihana! Se ei ole yhtään liikaa, koska se on tyylikkäästi saman värinen neuleen kanssa. Hauska, yllättävä ja varmasti myös katseenvangitsija.

    VastaaPoista
  5. Ihania yksityiskohtia neuletakissa :)

    VastaaPoista
  6. Toi on ihana! Mä koitin pariinkin otteeseen, mutta mies oli sitä mieltä, että näytän isomahaiselta tuo päällä. En siis ostanut. Se selkäpuolen sydän mietittti, mutta toi väri ei ole niin paha, kuin vaalea yhdistettynä kirkkaan punaiseen. Ja totta, eihän sitä itse katsele :D

    VastaaPoista
  7. Ihana. Tahtois kans! Mistä ostit jos saa udella?

    VastaaPoista
  8. Tiina: tämä on tilattu täältä: http://www.folkmalmo.se/se/

    Ostin neuleen tammikuussa, enää sitä ei näyttänyt olevan :/

    Susanna: niin mäkin toivon, että tämä menisi takin korvikkeesta... no, ei ihan vielä ainakaan ! Mäkin tykkään tästä epämääräisestä väristä ;)

    Rilla: kiitos :) Mielekiinnolla odotan, että mihin päädyt !

    Katja: noin minäkin sen perustelen :) Kiitos :)

    Pieni Lintu: niitä riittää ! :)

    Emilia: isomahaiselta, sinä ? Hahhah, miltäköhän sitten itse näytän ? :D Mutta joo, tämä neule kyllä kieltämättä korostaa tuota vatsan aluetta. Auts.

    Taikku: http://www.folkmalmo.se/se/ myi tätä ainakin. En ole kylläkään hetkeen nähnyt tätä :/

    VastaaPoista
  9. Onpa nätti! Sekä malli, että väri. Just perfect match farkkujen kanssa.

    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  10. Katri: kiitos :) Farkkujen kanssa hyvinkin, kuinkas muuten... Tosin olen taas mekko päällä, kaikki farkut alkavat olla huonossa kunnossa.

    Kiitos samoin ! :)

    Meiju: kiitos :) Sä varmaan osaisit tällaisen neuloa itsekin ? :)

    VastaaPoista
  11. Tämäkin neule on ihana. Mutta yhtä asiaa ihmettelen... miksi noissa Odd Mollyn neuleissa on "kaikissa" (siis kaikissa näteissä malleissa) tuo heti rinnan alle tuleva kietaisu-systeemi??? Ei sovi yhtään rintavammille ihmisille koska se yleensä tulee silloin rinnan päälle eikä alle kuten tarkoitus olisi. Näyttäähän se toki kivalta pienirintaisilla, mutta entäs me muut sitten ?!?! Odd Molly voisi vähän ajatella meitäkin ;)

    VastaaPoista
  12. Rhia: ihan totta ! Mutta on OM:lla muitakin malleja, tosin melkein kaikissa taitaa olla tuossa rinnan kohdalla jotain: röyhelöä tai muuta. Siksi mä niistä varmaan pidänkin ;)

    VastaaPoista
  13. Joo onhan niillä muitakin, mutta just ne parhaimmat mallit, eli minun mielestä näteimmät on kaikki noita rinnan alle solmittavia... Turha sitten ees haaveilla niistä... Mutta ehkä ostan jonkun kirppispöytäliinan ja teen siitä itelleni oman "oddmollyni" sitten ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekemään vaan ! Mielenkiinnolla odotan lopputulosta, sun taidoilla se ei voi olla huono ! :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !