torstai 8. maaliskuuta 2012

ODD MOLLY ASPEN KNIT


Helsingin reissun tuliaisia on myös tämä muhkea Odd Mollyn Aspen Knit Cardigan ( värinä dark powder ). Kietaisusysteemi, röhelöt, tupsut ja kaunis väri sekä just passeli koko ( ja pieni yllytys )  aikaansaivat ostopäätöksen. Womenassa oli muutakin ihanaa, mutta hillitsin itseni melko hyvin.

Keväällä tämä menee takkina, nyt flunssan vaaniessa lohtuvaatteena. Pitääkö erikseen mainita, että neule on ihanan pehmoinen ja lämmin ? ;) Wonderfully superior, niinhän se.


Loppukevennys: päivän kampaus. Kannattanee ehkä vilkaista peilistä tuo niskapuolikin joskus.

19 kommenttia:

  1. En kestä, aivan upea neuletakki. Haluan samanlaisen. :-)

    VastaaPoista
  2. Komppaan Hannaa. :) Ihana! Ihananihana.

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluan!!! En edes muista, koska mulla olisi ollut niin hirveä vaatehimo kuin tällä hetkellä.
    Ärsyttävää, kun saldo rajoittaa tätä himoa...

    VastaaPoista
  4. Ihana villatakki!
    Ja passaa sinulle niin hyvin!

    VastaaPoista
  5. Heips, Mollyjen innoittamana eksyin jostain tänne blogiisi! Mulla on ihan tuo sama ja tykkään kovasti. Tosi lämmin ja pehmoinen :)

    VastaaPoista
  6. Hieno neuletakki! Mulla on samanlainen mid indigon värisenä :)

    VastaaPoista
  7. Nosiis. Sanonko vielä kerran, että en omista ensimmäistäkään mollyä!! Enkä käsitä, miten se on mahdollista. Syytän tarjonnan puutetta kotipaikkakunnallani. Ja vaikka esim helsingissä käyn pahimmillaan/parhaimmillaan parikin kertaa viikossa... eipä ole kävellyt vastaan!
    Aivan ihku neule, sopisi mullekin täydellisesti. Luulen :)

    VastaaPoista
  8. Ihana! Olen katsonut tätä täällä meillä (USA) nettiputiikista, suorastaan himoinnut. Nyt kysynkin konsultaatiota, mikä mielestäsi olisi tästä takista sopiva koko vaatekokoa 34/36 käyttävälle? Ja en aseta sua edesvastuuseen arvauksestasi :)

    Onnea vielä uudelle takille!

    VastaaPoista
  9. Hanna: tätä on ollut monessakin paikassa myynnissä :)

    Katja: ks edellä :)

    nanna: no on joo ärsyttävää, että vaatteisiin menee rahaa ! Mutta ovat ne kivojakin, mä en osaa ajatella, että niissä menisi rahat hukkaan ;)

    Kirsikka: Kiitos :)

    -A- : kiva että löysit :) Tämä on tosiaan lämmin ja pehmeä !

    mollyhullu: no tietenkin sulla on tämä ;)

    Rilla: Helsingissä Odd Mollya myy ainakin Womena ja sitten Aleksi 13. Molemmissa on kuitenkin melko pienet valikoimat. Itsekin joudun yleensä tilaamaan nämä netistä, mutta kerrankin siis pääsin oikein sovittamaan :) Varmaan sopisi !

    Johanna: mun mielestä tämä on aika reilua kokoa. Yleensä käytän vaatteista 38/M -kokoa, tämä on kokoa yksi ( yleensä vastaa 36/S ) ja tämä menisi varmaan L-kokoa käyttävällekin. Eli 0-koko olisi mielestäni sopiva 34/36 -kokoiselle, eikä sekään varmasti ole pieni !

    VastaaPoista
  10. Kaunis villatakki! Nyt on kyllä pakko kysyä: mitä ihmettä teet työksesi, kun voit ostella noin kalliita vaatteita? Tällaisella tavallisella opettajalla ei kyllä ole moiseen varaa :(

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: neule kustansi alennuksessa 110 €, en pidä sitä kovinkaan pahana hintana. Mutta joo, ovathan nämä uutena ja täysihintaisena aika tyyriitä, niin että ymmärrän ajatuksesi. Kannattaa katsella esim. eBaysta ja Huutiksesta vaatteita, niistä saattaa tehdä hyviä löytöjä.

    Blogini uumenista löytyy vastaus kysymykseesi :)

    VastaaPoista
  12. Heips, olen kans kokeillut samaista neuletta ja on jäänyt vähän kaivelemaan että pitäisi ostella:) kaunis ja lämmin päällä. hyvät kuvat, thänks

    VastaaPoista
  13. Heips, olen kans kokeillut samaista neuletta ja on jäänyt vähän kaivelemaan että pitäisi ostella:) kaunis ja lämmin päällä. hyvät kuvat, thänks

    VastaaPoista
  14. Kiitos! Joskus Suomen matkalla olen Mollyja sovittanut ja silloin totesin, että koot voivat vaihdella mallista toiseen jonkin verrankin. Takkisi on kyllä upea. Kiitos vielä.

    VastaaPoista
  15. mirka: osta ihmeessä ! Olen bogannut näitä muuallakin hyvässä alessa. Ole hyvä vaan! :D

    Johanna: kyllä vain, mallien mukaan koot vaihtelevat hyvinkin paljon. Jotkut ykköskoot ovat ihan kittanoita ja toiset taas sopivia mulle. Toivottavasti löydät omasi !

    VastaaPoista
  16. Aika hurmaava neule, mutta tosiaan ihan ulkona mun budjetista. En kyllä pysty käyttämään sataa euroa yhteen vaatteeseen, ellei se sitten ole joku hääpukua vastaava. Itseasiassa mullahan on yksi hääpuku jota käytin ihan vastikään eikä sekään maksanut noin paljoa :D

    Mutta siis mua jäi hämmentämään että viittaatko postauksessa tuohon hihassa olevaan tekstiin? Kun minusta näyttää kuin siinä lukisi Wonderfully superlost, ei superior...

    VastaaPoista
  17. Rhia: en mäkään ehkä käyttäisi sataa euroa yhteen vaatteeseen, jos olisin yhtä taitava kuin sinä tekemään itse :)

    Joo-o. Käynti optikolla voisi auttaa. Luin tosiaan ihan väärin :D

    VastaaPoista
  18. Ihanat farkut, ja takissakaan ei mitäänvikaa :) onko farkut minkä merkkiset?

    VastaaPoista
  19. anne: farkut taitavat olla H&M:n :)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !