sunnuntai 9. tammikuuta 2011

TÄTI RUSKEA



Paluu normaaliin eli murrettuihin, maanläheisiin sävyihin. Odd Molly itse määrittelee neuletakin värin nimellä dark powder. Omasta mielestäni väri on kanelinruskea ja se sopii mainiosti vaaleansinisen ja valkoisen kanssa. Ihan mun värit siis, näitä pidän ( melkein ) kyllästymiseen asti.

Meikkikin on ollut tänään ruskea. Huomasin muuten kauhukseni, että unohdin  tästä kokonaan Inglotin meikit ! Kauniita, pigmenttisiä ja kestäviä luomivärejä ja poskipunia, käykäähän ihmeessä kurkkaamassa, jos löydätte jostain ko. putiikin !


Neule Crochet Lovely Knit  ( Odd Molly ), tunika H&M, farkut Sisley, takki Zara ( 2ndhand ), kengät Vagabond ja laukku Michael Kors ( ostettu New Yorkista 5/2009 )

5 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

    Kauniit on värit ja vaatteet myös! Tykkään hurjasti juuri tuosta väriyhdistelmästä ruskea-vaaleansininen-valkoinen, mutta en osaa sitä itselläni nähdä päällä, eikä sitä ole kotonanikaan. Sinä osaat sen taitavasti yhdistellä!

    Tosin olen ostanut yhden varovaisen vaaleansinisen plyysityynynpäällisen, josta mieheni sanoi, että 50x50 cm koristetyyny näyttää unityynyltä ilman tyynyliinaa. : o

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo villatakki jälleen ja ihanat värit. Mistäköhän näitä saisi kohtuuhintaan?

    VastaaPoista
  3. Kaunista!Nuo Odd Mollyn neuleet on ihania,epäilen vaan tuo malli ei itselleni sopisi,liikaa rinnanympärystä..Tuo solmimiskohta tulee rinnan päälle,eikö?Ihailen siis muilla vaan.Kaunis väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
  4. Ruskea on väri, josta pidän, mutta jota en jostain syystä ole kovin paljon vaatekaappiini hankkinut. Ja tuo Lovely Knit on malliltaan niin kaunis. Pitäisi päästä jonnekin sovittamaan sitä.

    Vaikken omista kuin pari ruskeaa vaatetta, käyn sen värisiä asusteita paljon mm. nahkalaukkuja ja -kenkiä on useampia.

    Iloa alkavaan viikkoon!

    VastaaPoista
  5. Leonida: kiitos samoin :-) Ruskea-vaaleansininen-valkoinen, no muuta täällä kotona ei olekaan. Mutta yritän tuoda jatkossa tänne hiukan väriäkin :-) Kiitos !

    Purnauskis:: nyt alennusmyyntien aikaan kannattaa katsoa nettikauppojen tarjonnat. Tosin tämä malli taitaa olla sellainen, josta menee koot tosi äkkiä. Kiitos :-)

    Rimpsukaisa: kyllä vain, se solmitaan rinnan päältä. Odd Mollyn vaatteista sanoisin, että niitä kannataa sovittaa ennen ostopäätöstä.Vaikka minäkin tiedän teoriassa sen koon, joka itselleni sopii, niin yllätyksiä tulee silti. Kiitos :-)

    lumiomena: yllättävän vähän minullakin on ruskeaa vaatekaapissa, kotoa sen sijaan sitä löytyy paljonkin. Voin kyllä kuvitella että esimerkiksi tästä väristä ei kovin moni tykkäisi ainakaan itsensä päällä, mutta omiin väreihini tämä kyllä sopii.

    Kiitos samoin !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !