sunnuntai 10. helmikuuta 2013

RUSETTI JA RÖYHELÖT ( KIRPPISLÖYTÖJÄ )


Talven parhaat kirppislöydöt tulevat tässä: ihana puuterivärinen silkkisekoitepaitis ja röyhelöinen tummanharmaa villasekoitemekko/tunika. Erityisesti hyviä kokemuksia on silkin ja puuvillan sekoituksesta paitamateriaalina, se on kevyt ja helppohoitonen yhdistelmä. Villasekoitemekko taas on aivan loistava päällä, pehmoinen ja joustava ja silittämättä siisti. Olen ihan hurjan tyytyväinen näihin löytöihin, tosin nyt sitten kaksi vanhaa yläosaa on uutta kotia vailla. Onneksi kirppispöytä odottaa ensi viikonlopusta lähtien, pakko on saada siivottua nurkkia lasten pienistä vaatteista ja muusta ylimääräisestä. Kuten kuvista ja edellisestä postauksesta voi ehkä päätellä, yksi vanha laukkukin tarvitsee laittaa eteenpäin, pitää vaan miettiä, että mistä raaskii luopua... Pienet laukut ovat kieltämättä paaaljon näppärämpiä ainakin säilytyksen puolesta kuin isokokoiset sisarensa, joten tämä trendi on hyvä trendi. Myös lompakko kiittää, tosin tämä oma pikkuiseni on lahja isältäni. Kiitos vain sinne !

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ovat kyllä ! Ja tuo harmaa on ihanan pehmeä :)))

      Poista
  2. Todella hyvät löydöt!!
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, eikä kumpikaan ollut hinnalla pilattu !

      Poista
  3. Ihania! Sä teet mielettömiä löytöjä!

    -Emmi

    VastaaPoista
  4. Ihanat, sen näköiset, että voisivat olla mun vaatekaapista :)
    Tuo Marc by Marc Jacobsin Karlie on mullakin himotuslistalla. En vaan osaa päättää, minkä värisen "tarvisin" eniten... Tykkään ko. merkin laukuista muutenkin paljon, eivät ole ihan pökerryttäviksi hinnoiteltu ja silti tosi kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, sopisivat varmasti sulle hyvin ! :))

      Mäkin saatan " tarvita " toisen samanlaisen ;) Katsotaan nyt... Ja tosiaan, näissä on hyvä hinta-laatusuhde. Nahka on tosi hyvää, kestävää ja silti pehmeää.

      Poista
  5. Ihanat löydöt! Minullakin on nyt mielessä rusetti tahi röyhelöpaidat. Sellaisia "aikuisen" naisen paitoja, hih. Ps. Olen saanut inspiroiduttua ja pari postaustakin on tullut rustattua. Yritän nyt taas aktivoitua ihan kunnolla. Käy kurkkaamassa vuosituhannen kirppislöytö :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos :) "Aikuisen" paitoja mäkin aina haen, tässä iässä on vähän pakkokin ;)

    Tulen kurkkimaan, kunhan ennätän ! :))

    VastaaPoista
  7. Vitsit! Mieletön tuuri sulla! Ostin tuon In Wearin paidan Ellokselta muistaakseen 30 % alennuksella, mutta toki hintaa jäi kaameasti. Mistä teit noin hyvän löydön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi tosiaan hyvä tuuri :)) Manskulla on uusi kirppis, se sijaitsee Kisahallilta korttelin tai kaksi poispäin keskustasta. Sieltä löysin nämä molemmat ja yhden kesäisemmän jutun myös. Kirppis on pieni, mutta nuorten naisten suosima, ilmeisestikin !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !