maanantai 27. helmikuuta 2012

VIIKONLOPUN SATUNNAISET II


Tyypillinen maanantai. Olen vielä raivannut ja pyykännyt töiden jälkeen koko illan. Lajittelin jopa parittomat sukat, jotka jostain syystä juuri tänään ärsyttivät ihan suunnattomasti. Mihinköhän niitä sukkiakin häviää koko ajan, kysynpähän vaan. Sinne samaan mustaan aukkoon katoavat varmaankin myös hiuspinnit ja -lenksut, joita aamulla haeskelin tuskastuneena. Uaah. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän väsyneitä ja kiukkuisia, sitä se paluu arkeen loman jälkeen on.

Kuvat eivät liity tähän päivään muuten mitenkään, kunhan vain niitä selaillessani funtsin, että pitäisikö kaikki kiva peruuttaa ? Jos olisi koko ajan tasaisen ankeaa, niin sitä ei ehkä huomaisi niin helposti ? Tosiaalta sitten en olisi koskaan törmännyt tuohon ihanaan putiikkiin Manskulla: Mekkomania ja Retonki ovat löyneet hynttyyt yhteen ja kauppa on pullollaan kivoja vintage-vaatteita ja -asusteita sekä kierrätysmateriaalista tehtyjä lastenvaatteita. Poiketkaa ihmeessä tuolla, tavaraa kun oli aika paljon, hintatasokin oli mielestäni varsin kohtuullinen ja palvelu erinomaisen hyvää.

Susi Hukkanen tarttui mukaan Indiedaysin Fashion Marketilta. Ostin sen hurmaavan Minnan putiikista, jossa oli rivissä toinen toistaan ihanampia mekkoja ja paitoja. Minnan nettikaupassa on tarjolla myös lastenvaatteita sekä mielettömiä hääpukuja, kannattaa kurkata !

Kaikesta huolimatta, leppoisaa maanantai-iltaa !

9 kommenttia:

  1. Tuo mekkomania ja retonki vaikuttaa tosi kiinnostavilta! Heti kun jaksan tältä mahaltani niin lyllerrän sinne tonkimaan typykälle aarteita ;)

    VastaaPoista
  2. Maanantait on oikeesti ihan peffasta ja varsinkin silloin, kun on tullut vietettyä huikea v.loppu! Pöh. Oma maanantaini on ollut ärsyttävän ärsyttävä.

    Kuvaamasi liikkeen ikkuna näyttää hauskalta, ehkä juuri maanantai voisi olla oikea päivä siellä vierailuun. Nyt lässähdän sängylle ja tuijotan telkkaria niin kauan, et maanantai-fiilis katoaa!

    Mukavaa viikkoa! :-)

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Liittymättä nyt mitenkään tähän postaukseen; löysin blogisi vasta viikonloppuna, ja lukemiseen se vkonloppu sitten menikin. Sulla on aivan upea tyyli ja niiiin ihania vaatteita! Jään ehdottomasti seurailemaan. Yksittäisenä vaatekappaleena monista kuvistasi jäi mieleen (Morganin?) paitis, jossa on upeat pitsihihat. Olisi kiva nähdä, missä asukokonaisuudessa sitä pidät? Ja jos joskus innostut sen myymään, minä ostan :)

    Kati

    VastaaPoista
  4. Susanna: lyllerrä ihmeessä ! Saatat löytää jotain itsellesikin :)

    Himoshoppaaja: just näin. Plääh. Ja tosiaan, kannattaa käydä tuolla, kiva kauppa :)

    Kati: kiitos, olipa kiva kuulla :) Se paita ! Se olikin ihana, mutta jouduin luopumaan siitä, kun vaatekoko muuttui niin paljon :( Monta muutakin kivaa juttua on tullut myytyä jossain puuskassa, aina sitten joskus harmittelen jälkikäteen.

    VastaaPoista
  5. Heh. Maanantait ei ole munkaan juttuja. Hmmm.. ei tosin tiistaitkaan. Ehkä perjantait? Ja viikonloppu? Kauniit kuvat ja ihana susi hukkanen :)

    VastaaPoista
  6. Heippa! :) Kuvat ovat ainakin ihania!! Ja eiks ne nyt ois ihan ahdistavaa, jos koko ajan ois tasasen tappavaa?! ;)

    VastaaPoista
  7. Rilla: :D Kyllä mäkin pääsääntöisesti tykkään tuosta loppuviikosta, mutta en pode mitään yleensä kamalaa maanantaiangstia. Mites se nyt sitten sattuikin iskemään päälle ? Liian kiva viikonloppu ?

    Kiitos :)

    Sini: Heippa ja kiitos :) Ja niinhän se olisi, kunhan vain rutisin joutessani. Eilen taisivat olla jotkut ankeuttajat liikenteessä, tänään on jo parempi päivä :)

    VastaaPoista
  8. Miten mä olen missannut ton ihanan putiikin??? Täytyy heti käydä korjaamassa tilanne.

    Eikä missään nimessä mitään tasaisen tappavaa elämää... ARG!
    Kiva blogi!

    VastaaPoista
  9. Käy ihmeessä ! Kaikenlaista ihanaa oli tarjolla :)

    Taisi vain olla liian iso pudotus ;)

    Kiitos !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !