perjantai 30. joulukuuta 2011

ODD MOLLY BLUES DRESS ( AGAIN )






Molly-viikot ovat menossa. Joka päivä jotain ( vanhaa ) yllä, ja kaikki pitää tietysti dokumentoida ;-) Blues-mekko on pehmoista, ohutta farkkua, joka laskeutuu tosi kauniisti. Samasta mallistosta ovat nämä leppoisat housut ja tämä haalari. Tykättyjä kaikki, mutta mekkoa olen käyttänyt vähiten. Inhoan sukkahousuja, joten ainakin näin talviaikaan mekot ovat hiukan hyllyllä.


Alushame on hankittu käytettynä, neuletakki on kirppikseltä. Sellaista sekalaista settiä siis, kuten kaikki muutkin asuni tähän mennessä.


Alushame nousee aina välillä ja sitä pitää nykiä alaspäin....


 Farkkumekko Odd Molly, alushame Noa Noa, huivi Nice Things, saappaat Octopus ( Lisen.dk on myynyt tätä ainakin aikaisemmin )


Ja välipäiväaleissa käyty, vaikka ihan muun asian vuoksi lähdettiin asioille ja alunperin ajattelin, että en viitsi lähteä ollenkaan. Lapsille tuli hankittua jotain, itselleni ei mitään. Muutaman klikkauksen nimittäin tein jo netissä, ne riittänevät toivottavasti pitkäksi aikaa. Olen yrittänyt olla hankkimatta itselleni yhtään mitään. Ihan nollalinjaan en ole pystynyt, mutta olen ihan tyytyväinen itseeni kuitenkin. 

7 kommenttia:

  1. Mä en kestä, sulla on ehkä maailman ihanimmat vaatteet! Himoan just tuollaista hametta.

    VastaaPoista
  2. nanna: mä tiedän ainakin yhden samanlaisen mekon, joka on myynnissä ;-) Ja kiitos, olisipa asia näin !

    VastaaPoista
  3. Tiedätvai, vinkkaas tänne päin ; ) ; ) hih

    VastaaPoista
  4. Sunnuntai-aamupäivä on mennyt blogisi parissa, ja flunssakin on tuntunut varsin siedettävältä kun on ollut mielenkiintoista tekemistä! Ihania postauksia, sopivasti kaikkea! Tässä unelmieni mekko... Ja niin suloinen kokonaisuus. Itse kävin juuri ostosreissussa Gdanskissa, ja toin neljät konjakinväriset saappaat ja samanverran ballerinoja, ja vielä korkkareita puolentusinaa... Siellä on kengät ihan ilmaisia. Tai siltä ne tuntuu, kun nahkaballerinoja alk. 12,50e ja täysinahkaiset saappaat 50-70e. Keinonahkaisiet onkin sitten yli puolet halvempia. Mutta siis näihin mekkohaaveisiin on hyvä lopettaa, nyt perheelle ruokaa laittamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että sähköposti tuli varmaan sinulta, kun Milana-nimisiä tuskin on kovinkaan monta :)) Olen hiukan miettinyt, että voisin tästä luopua sitten kuitenkin. ;)

      Poista
  5. Oih,oih, oih, päivän pelastus!!!!! Laitan viestiä! Apua, meinaan pudota penkiltä...-Milana

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !