tiistai 22. kesäkuuta 2010

SAVULOHISALAATTI




Ja taas salaattia. Olen vain sitä mieltä, että sesonkien mukaan pyritään syömään . Tämä salaatti on oikea ravintopommi, sisältäen avokadoa, lohta ja kananmunaa. Suosin vähähiilihydraattista ruokaa aina kun mahdollista ja salaatti on sellaista parhaimmillaan, ainakin jos se sisältää tarpeeksi proteiinia ja rasvaa. Tässä salaatissa:

erilaisia salaatteja
minitomaatteja
avokadoa
keitettyä (luomu)kananmunaa
lämminsavulohta
tillillä ja sitruunalla maustettu ranskankermakastiketta

sekä oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria myllystä sekä ruohosipulia antamassa makua .

2 kommenttia:

  1. Minen kestä näitä sun ruokakuviasi!

    Nyt menen syömään eväänä olevan banaanin ja leivän... :p

    VastaaPoista
  2. Ruokakuvia on kiva ottaa, kun aihe ei liiku yhtään :-) Kesällä vain kokkaaminen on vähemmän innovatiivista, joten ruokapostauksia on todennäköisesti enemmän luvassa vasta syksyllä.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !