tag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post8151038188374007875..comments2024-03-16T18:01:30.804+02:00Comments on Silkkiä Samettia: KESÄRUOKAAPetriinahttp://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-50432525732356171552011-06-15T15:41:52.456+03:002011-06-15T15:41:52.456+03:00Pori ja Luviakin ovat tuttuja paikkoja :-) Porin k...Pori ja Luviakin ovat tuttuja paikkoja :-) Porin kauppatori on yksi parhaimmista toreista mielestäni. Ja kalapuoli on siellä tosiaan hyvässä hantissa, vaikka nahkiaisista en pidäkään ( ja joo, eivät ole kaloja, vaan ympyräsuisia. Ehkä just siksi ne eivät maistu ? )Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-41277500256216378732011-06-15T14:53:04.061+03:002011-06-15T14:53:04.061+03:00Olen Luvialta. Se on pieni merenrantakylä Porin ja...Olen Luvialta. Se on pieni merenrantakylä Porin ja Rauman välissä. Pori on koulu- ja urakaupunkini.<br /><br />Siikliä, erinomaista siikliä, saa aina Porin torilta, mutta koska isä oli kauppias ja suhteet maanviljelijöihin pelasivat, meillä oli siikliä aina. Ja kaalapuolikin oli paljon, paljon parempi kuin täällä Keski-Suomessa, jossa joudumme jouluisin tilaamaan siian kuukautta ennen joulua ja hyvä jos saamme pari kertaa suvessa graavia siikaa. Täällä on kuitenkin kunnon talvet eli vähemmän tai ei ollenkaan sitä floska-aikaa ja sitten maasto on vaihtelevampaa eli ei niin tylsän tasaista.Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-16252977322488914062011-06-14T16:06:50.669+03:002011-06-14T16:06:50.669+03:00Suvi : hihii, niin onkin vaikkakin olosuhteiden pa...Suvi : hihii, niin onkin vaikkakin olosuhteiden pakosta ( helluntai ja kaikki kaupat kiinni ) juustona on valmiiksi raastettua mozzarellaa. Yleensä käytämme kokonaisesta pallosta revittyjä paloja. :-)Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-62354657481716011672011-06-13T22:18:10.440+03:002011-06-13T22:18:10.440+03:00Tuo pizza on ihan uskomattoman herkullisen näköine...Tuo pizza on ihan uskomattoman herkullisen näköinen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-32125983106777501552011-06-13T18:43:11.337+03:002011-06-13T18:43:11.337+03:00Absolutely white: kaikki ON hyvää :-) Varsinkin tu...Absolutely white: kaikki ON hyvää :-) Varsinkin tuo kana, jonka nahan alle on sullottu voita ja raastettua parmesan-juustoa. <br /><br />kaakao: pizza paistetaan isossa hiiligrillissä. Pizzakivi ritilälle kuumenemaan ja pizza laitetaan sitten siihen päälle leivinpaperin kera. Kansi kiinni hetkeksi. Tarkkana saa olla, ettei paperi pala. Kannattaa kokeilla.<br /><br />Pienen mökin emäntä: kannattaa tosiaan kokeilla :-)<br /><br />Leena: kiitos :-) Tykkään kuvata ruokia, ne kun eivät liiku eikä niillä ole tyhmiä ilmeitä ;-) <br /><br />Mistä päin Satakuntaa mahdatkaan olla ? Graavia siikaa on tuossa leipäkuvassa, uuden perunan kera ja toisen leivän päällä kalasalaattina.<br /><br />En usko, että siikliä parempaa on ! Selkeää kotiinpäin vetoa siltä ranskalaiselta selkeästi.Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-65710631468974964912011-06-13T18:25:20.013+03:002011-06-13T18:25:20.013+03:00Petriina, olet syntynyt ruokakuvaajaksi! Ruokakuvi...Petriina, olet syntynyt ruokakuvaajaksi! Ruokakuvien ottaminen ei ole lastenleikkiä vaan usein vaikeaa...sanovat myös ammattikuvaajat itse.<br /><br />Siikliä oli aina kotipitäjässäni Satakunnassa. Se on perunoista paras ja sen kanssa sitten vaikka voita ja graavia merisiikaa.<br /><br />Luin jokin aika sitten jostain, että siikli on alunperin Ranskasta ja sitä pidetään maailman toiseksi parhaana perunana. Minusta se on paras, mutta lausunnon antaja oli ranskalainen ja hän nimesi himpun verran siikliä paremmaksi jonkun vain Ranskassa tunnetun merkin, josta me viis, sillä siiklin voittanutta ei ole.<br /><br />Grilliruoka on meillä koko suven juttu...ja kohta julkaisen sanat joilla minua nyt haetaan ja sieltäkin löytyy eroottisten runojen ja hautajaisvärssyjen joukosta peruna;-)Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-31819603270788457522011-06-13T01:02:26.662+03:002011-06-13T01:02:26.662+03:00Oih ja voih, nyt alkoi tehdä mieli yöpalaa :P. Iha...Oih ja voih, nyt alkoi tehdä mieli yöpalaa :P. Ihania herkkuja, kiitos tuosta pitsaohjeesta - täytyypä kokeilla pitsan paistamista grillillä...Maria/Sinisen linnan kirjastohttps://www.blogger.com/profile/08083347651170712952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-10529329917357243282011-06-12T22:10:02.935+03:002011-06-12T22:10:02.935+03:00Hyvältä näyttää kesän ruoat! Millaisessa grillissä...Hyvältä näyttää kesän ruoat! Millaisessa grillissä paistat pizzan?kaakaohttps://www.blogger.com/profile/08391470597445399060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-69952778249065190922011-06-12T20:12:29.061+03:002011-06-12T20:12:29.061+03:00Nam, kaikki näyttää niiin hyvältä!Nam, kaikki näyttää niiin hyvältä!Cicihttps://www.blogger.com/profile/07700564579092178658noreply@blogger.com