tag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post9219748824683503696..comments2024-03-16T18:01:30.804+02:00Comments on Silkkiä Samettia: ASPARAGUS OFFICINALISPetriinahttp://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-26851251786081293362012-06-01T16:52:09.183+03:002012-06-01T16:52:09.183+03:00Paistaminen varmaan säilyttää rapsakkuuden paremmi...Paistaminen varmaan säilyttää rapsakkuuden paremmin. Keitettäessä saa olla tarkkana, ettei tule ylikypsää... Joo, risottoa kannattaa kokeilla ilman muuta !Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-61583063297483581042012-06-01T16:51:00.999+03:002012-06-01T16:51:00.999+03:00Parsarisotto on tosiaan ihanaa. Enkä kyllä usko, e...Parsarisotto on tosiaan ihanaa. Enkä kyllä usko, että parsaa voi mitenkään syödä liikaa ?! :)<br /><br />Keittoa on pakko kokeilla, tosin meillä on vihreää parsaa. Mahtaakohan se toimia samalla tavalla ?Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-89273754504719741872012-06-01T16:49:47.171+03:002012-06-01T16:49:47.171+03:00Tällaista en ole vielä kokeillutkaan, kuulostaa hy...Tällaista en ole vielä kokeillutkaan, kuulostaa hyvältä !Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-39134706044841454102012-06-01T16:49:09.494+03:002012-06-01T16:49:09.494+03:00Ihan varmaan on ja kuulostaa mukavan yksinkertaise...Ihan varmaan on ja kuulostaa mukavan yksinkertaiselta myös !Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-25055469800102277012012-06-01T16:48:44.008+03:002012-06-01T16:48:44.008+03:00No, haitko ? :D Yksi hyvä versio on kääriä nippu p...No, haitko ? :D Yksi hyvä versio on kääriä nippu parsaa parmankinkkuun ja työntää se hetkeksi uuniin. Sitten siihen päälle voisulaa... namnam. Tuli vaan tuosta peksusta mieleen.Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-53089466719216689532012-06-01T16:46:45.978+03:002012-06-01T16:46:45.978+03:00Olen ;)Olen ;)Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-38280860306322146972012-06-01T16:46:31.123+03:002012-06-01T16:46:31.123+03:00Kannattaa kokeilla parsaa grillattuna, se vaan on ...Kannattaa kokeilla parsaa grillattuna, se vaan on niin hyvää !<br /><br />Kiitos :)Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-27847735663226206452012-06-01T12:28:32.416+03:002012-06-01T12:28:32.416+03:00Tässä se Hesarin keittoresepti:
http://www.hs.fi/r...Tässä se Hesarin keittoresepti:<br />http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Kuohkea+parsakeitto/1329103907164<br />Suosittelen, oli hyvää:)Tuiahttps://www.blogger.com/profile/14043302881639270362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-67038231368772075542012-06-01T11:54:42.873+03:002012-06-01T11:54:42.873+03:00Oi nam, rakastan parsaa!
Aiemmin olen aina keittän...Oi nam, rakastan parsaa!<br />Aiemmin olen aina keittänyt parsat ja nauttinut hollandaisen kanssa, mutta sain vinkin hiljattain, että paistamalla tulee vielä parempia ja tottahan se oli. Parsat uunivuokaan, loraus öljyä ja suolaa mukaan ja n. 15 min. n. 200 astetta. Täydellistä rapsakkuutta. Tänään joutuu muuten tekemään ;)Parsarisottoa täytyisi joskus kokeilla.Voikukkapeltohttps://www.blogger.com/profile/06993912998253044277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-3887069777057238112012-05-31T22:50:43.359+03:002012-05-31T22:50:43.359+03:00Parasta parsa on sellaisenaan keitettynä, voisulan...Parasta parsa on sellaisenaan keitettynä, voisulan, parmesaanilla höystetyn munahakkeluksen tai hollandaise-kastikkeen kanssa, mutta rakastan kyllä parsarisottoakin. Meillä syödään parsaa varmaan ihan liikaa... Ai niin, Hesarissa oli valkoisesta parsasta tehty keitto vähän aikaa sitten, se oli herkullista! En kyllä musa mitä kaikkea siihen tuli, mutta ainakin valkoviiniä ja kermaa : DTuiahttps://www.blogger.com/profile/14043302881639270362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-19388770320396651222012-05-31T22:29:38.766+03:002012-05-31T22:29:38.766+03:00I♥Parsa
Mun herkkua on uunissa paahdetut parsanpät...I♥Parsa<br />Mun herkkua on uunissa paahdetut parsanpätkät kirsikkatomaatinpuolikkaiden, savuisten calamata-oliiveiden, oliiviöljyn ja timjamin kera. :Psiinahttps://www.blogger.com/profile/03234538161746241437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-27004434842525747222012-05-31T22:12:14.022+03:002012-05-31T22:12:14.022+03:00Kokkeileppa sopivan rapsakoitten parsojen päälle t...Kokkeileppa sopivan rapsakoitten parsojen päälle tirraus sitruunaa, lorraus olliiviöljyä ja rippaus sormisuolaa, siis aivan ihanata :)Lovviisahttps://www.blogger.com/profile/01265425284953191594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-54724211950463854362012-05-31T21:27:02.708+03:002012-05-31T21:27:02.708+03:00Minä myös ilmoittaudun parsan suuuuureksi ystäväks...Minä myös ilmoittaudun parsan suuuuureksi ystäväksi. Pieneksi suureksi tai jotain sellaista :) Tykkään hirmu paljon! Hollandaisen kanssa parasta. Lisänä mun tulee usein vielä hiukan lisättyä raskausastetta paistamalla pekonimurusia siihen päälle. + ripaus mustapippuria... nam. Pitääköhän sitä hakea parsaa heti huomenna torilta :D ??Rillahttps://www.blogger.com/profile/00122962383524129675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-13093892958867246372012-05-31T21:09:46.470+03:002012-05-31T21:09:46.470+03:00Oletkohan sinä horoskoopissa härkä kun olet niin e...Oletkohan sinä horoskoopissa härkä kun olet niin esteetikko ja myös kulinaristi...;-)Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5450311143726262820.post-29487934698273201232012-05-31T21:09:16.255+03:002012-05-31T21:09:16.255+03:00Perinteisesti keitän ja sitten Hollandaise-kastike...Perinteisesti keitän ja sitten Hollandaise-kastiketta. En oikeastaan osaa näistä muuta, mutta minun makuhermoni eivät erota mitään vikaa Blå Bandin pussiparsakeitossa, siinä juhlavassa, kun vain laittaa siihen kuohukermaa.<br /><br />Ehkä voisi grillata, kun oikein parsaa varten hankimme grillipannunkin Ikeasta ja sitten vain voita päälle. <br /><br />Hienot kuvat!Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.com