sunnuntai 25. elokuuta 2013

VÄHÄN KUIN PYJAMASSA



Ihan sama, mitä mieltä muut ovat, mutta haaremipökät vaan ovat omasta mielestäni ihan parhaat housut. Ne pelastavat kaikki sunnuntait ja muut kotipäivät. Sipaus korallia ei myöskään ole yhtään pahitteeksi, peilistä kun katsoo aina hieman pirteämpi versio itsestä sen jälkeen. Mustia silmänalusia kun ei peitä kuin lainapeite, joten hiukan voi, ja pitää, hämätä.

Mukavaa alkavaa viikkoa ! Allekirjoittaneen pitäisi jo olla nukkumassa, mutta tässä mä istun ja ihmettelen. Aina vaan ei raaski, tänäänkin oli niin hieno päivä ja hyvää seuraa, että auringosta ja lämmöstä piti ottaa kaikki ilo irti. Ehkä syksy on vähän lyhyempi tällä kertaa ?


19 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Lainapeitettä tosiaan tarvittaisiin. Miten sitä voikin näyttää niin väsyneeltä, etenkin ilman meikkiä ? :)

      Poista
  2. Edellinen kommentoija "vei jalat suustani". Piti sanoman että ihanat housut ja vitsi että lainapeite nauratti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei naurata tuo lainapeite yhtään, mä oikeasti kaipaisen sellaista kustomoitua versiota tuohon silmien alle !

      Kiitos :)

      Poista
  3. Löysin itsekin ihan vasta korallin huulipunan, ja se tosiaan piristää ilmettä!

    VastaaPoista
  4. Koskahan sitä oppisi käyttämään huulipunaa!!? Jospa repäisisi ja ostaisi..en omista tällä hetkellä.. :D

    Mukavaa alkavaa viikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos päädyt ostamaan huulipunan, satsaa laatuun. Merkillä on väliä tässä asiassa ! :)

      Kiitos samoin !

      Poista
  5. Tämän sortin haaremilook kelpaisi mullekin, mutta ne sellaiset jotka polvissa roikkuu ei kuuna päivänä. Huomenna muuten Naantaliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään olikin hyvä päivä olla täällä :)

      Heheh, mulla on parit roikot myös. Ne ovat niiiin ihanat ! :D

      Poista
  6. No onpa hyvän näköiset ja varmaan juuri yhtä mukavat! Juuri oon miettinyt, että mistähän niitä oikein saa mutta kaipa niitä tuolla kaupoissa on jos jaksais kiertää ;D. Ja tässä myös tummia silmänalusia hankitaan, mutta ne saa kyllä peittoon ihanilla mineraalimeikeillä ja vielä oikein hellävaraisesti. t: pandakarhu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa neuvoa, nämä on ostettu Lontoosta joskus kolme vuotta sitten. Ja ne mun kahdet muutkin on parin vuoden takaiselta Italian reissulta :/

      Millaista mineraalimeikkiä olet käyttänyt tummiin silmänalusiin ? Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan. t. toinen panda

      Poista
    2. Mä käytän Signature Minerals meikkejä, joita tilaan jenkeistä. Niiltä saa myös hyviä näytepakkauksia. Ihomeikit on pelkästään puutereiden muodossa mutta en kyllä vaihtais enää mihinkään, oon n. 5 vuotta käyttänyt nyt noita. Sisältävät vaan 4 ainesosaa, kaikki luonnosta peräisin mutta ylivertaisia niistä tekee se, että tavallisissa meikeissä on pigmenttejä jotain muistaakseni 20 % tms. ja mineraalimeikeissä 70%, joten niiden riittoisuus ja peittävyys on ylivoimaista. Ja melko halpojakin ovat. Mut jos tilaat niin huomioi tullimaksut, ne on nyt muuttunut eli täytyy varautua tekemään tullille helppo ilmoitus netissä ja maksaa pieni vero heille. Tälle pandalle homma on silti sen väärti. Kuuklaa siis SM ja löydät niiden sivut. Tulipa mainos :)

      Poista
  7. Ihanat housut, ihan super :)!

    VastaaPoista
  8. Näytät taas niin mahtavalta! Huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos ! :)) Tosin mä olen päätön, taas.

      Poista
  9. "The Keitto" on testattu tänään ja ihanaa tuli :) Kiitos reseptistä, jää varmasti käyttöön!

    Haaremit on ihan parhaat, jotenkin nykyään mukavuus menee kaiken muun edelle... mutta onneksi kauneuden ja mukavuuden voi yhdistää, kuten noi sun housut todistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla, että teit sitä ! Mä laitoin itselleni eilen kukkakaalikeittoa kun en viitsinyt tehdä tuota bataattista enää kolmatta satsia putkeen. Pitää varoa, että ei tule övereitä ;)

      Mä en tiedä, että ovatko nämä kovinkaan kauniit, mutta mukavat ne tosiaan ovat. Mä ihan hämmästyin, että olin unohtanut tällaisten olomassaolon. Miten se on mahdollista ?

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !