tiistai 9. marraskuuta 2010

NIITÄ JA NÄITÄ


Luvassa on taas tällainen blogeissa kiertävä höpsötys, joita on mielestäni ihan kiva lueskella. Asukuvatkin ovat niitä ja näitä, ei paita eikä kamera totelleet kuten olisi pitänyt. Emännällä ei luonnollisestikaan ollut mitään osuutta asiaan... ;-)

Miksi loit blogisi ? Bloggaus on kiva tapa yhdistää monta itselleni mieluisaa asiaa ja se tarjoaa tekemistä ja sosiaalisia kontakteja sekä vertaistukea.


Minkälaisia blogeja seuraat ? Kaikenlaisia. Vaate- ja tyyliblogeja, kosmetiikkablogeja, sisustus- ja kirjablogeja. Kuten jossain aiemmassa postauksessa totesin, etsin niitä "omanlaisiani" blogeja koko ajan. Vaikeinta on löytää mieleisiä vaateblogeja, parikymppisten (pinta)muotiblogit eivät jaksa kiinnostaa. Jostain syystä yhtään ruokablogia ei ole seurattavieni listalla, pitäisikin aloittaa jonkun hyvän ( kasvis )ruokablogin etsiminen. Parhaiten jaksan seurata blogeja, joissa päivityksiä tulee kohtalaisen usein Blogin pitäjän suhtautuminen lukijoihin on myös tärkeää. En jaksa kovinkaan innokkaasti seurata blogia, joissa ei esimerkiksi kommentteihin vastata mitään


Lempimeikkimerkkisi ? Inglot ihan ehdottomasti. Olen aivan koukussa, erityisesti ko. sarjan luomiväreihin . Vähän ihmetyttää ( ja naurattaakin ) , kun ihmiset eivät millään suostu uskomaan, että niin edulliset ( ja omg ! Puolassa !  valmistetut ) meikit ovat todellakin laadukkaita. Freedom-systeemi on ihan paras !


Lempivaatemerkkisi ? Odd Molly tietenkin, on ollut jo vuosia. Kauniita ja mielenkiintoisia vaatteita. Jäljittelijöitä riittää, mutta vain Odd Molly tekee tarpeeksi oddmollymaisia vaatteita :-)


Välttämätön meikkituotteesi ? Avolouhosten peittoon voide ja vedenkestävä ripsari ( + Shiseidon taivuttimet ). Näistä on aina haku päällä paremman toivossa.


Lempivärisi ? Vaaleansininen, valkoinen, vaaleanruskea, musta, vaalea siniharmaa, tummanruskea, luonnonvalkoinen


Hajuvetesi ? Chloé


Lempileffasi ? Piukat paikat, Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Legends of the fall, Kuolleiden runoilijoiden seura, Tanssii susien kanssa


Mihin maahan haluaisit matkustaa ja miksi ? Jenkkeihin. Nostalgisista syistä.


Keksi itse kysymys ja vastaa siihen. Toki !


Paita Odd Molly Remix-blouse, aluspaita H&M, farkut H&M, vyö Filippa K

Edit. Blogger temppuilee taas ja teksti asettuu miten sattuu. Koittakaa kestää.

5 kommenttia:

  1. Näitä juttuja on kyllä tosi kiva lukea! Samalla alkaa heti miettiä, mitä itse vastaisin... Tosin tähän kyselyyn en osaisi vastata, kun en todellakaan ole mikään vannoutunut tietyn tuotteen käyttäjä, hyvä kun muistan muutaman merkin nimeltä. Ainoa poikkeus on Inglot, johon olen myös ihan hurahtanut! Ai niin, ja sitten vielä Bare Escentuals- mineraalimeikkeihinkin.

    VastaaPoista
  2. Ovathan nämä hauskoja, vaikka tämäkään ei ollut mitenkään syvällinen katsaus elämääni ;-)

    En uskalla enää edes mennä Inglotin myymälään, kun aina tarttuu mukaan jotain. Olen siellä ihan kuin lapsi karkkikaupassa :-D

    VastaaPoista
  3. Olipas mielenkiintoista lukea näitä juttuja! Kiitos Petriina! : ) Eikä tarvitse aina olla syvällisiäkään tarinoita, kun sieltä kuitenkin oppii taas jotain uutta blogiystävistä! Ja saa hyviä vinkkejä!

    Minä en tunne ollenkaan Inglotia. Missä sitä myydään? Bare Escentualsin meikinpoistajan ostin sattumalta sieltä lookfantastic.comista, kun oli yksi kohtuuhintaisimmista. Se on kyllä ihan hyvä, vaikka vähän kirvelee silmissäni, jos sitä menee vanulappuun hiukan liikaa. Heidän meikkejään en ole myöskään kokeillut.

    Pitää pistää nämä muistiin seuraavaa meikinostokertaa varten.

    VastaaPoista
  4. moi, olen juuri löytänyt blogisi. blogisi vaikuttaa ihanalta! on niin paljon blogeja, mutta vaikea löytää niitä jotka on ihan omaan makuun. sinun blogisi on sellainen! en tiedä haluatko kertoa täällä tai oletko kertonut jo, mutta olisi kiva tietää missä asut ja mitä teet työksesi? tulen lukemaan jokaisen vanhan postauksesi, kunhan ehdin!

    VastaaPoista
  5. Leonida: Inglotia saa vain niiden omista myymälöistä . Jumbossa, Sellossa ja Helsingin keskustassa on liikkeet ja Varsinais-Suomessa on kaksi myymälää. Netistäkin saa tilattua, jos olen oikein ymmärtänyt.

    Bare Escentuals on aika suosittu mineraalimeikkimerkkinä ( tämän toki varmaan tiesitkin :-) ) Itselläni ei ole kokemusta kuin meikkipohjasta, joka on ihan ok.

    Anonyymi: kiva kuulla :-) Ja tervetuloa. En ole kertonut, missä asun enkä halua sitä kertoakaan. Ammatin saat ehkä selville, jos jaksat kahlata kaikki postaukset :-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !